Ma pozitív lett a tesztem. Jövőhét szerdán megyek orvoshoz. Addig mi a teendő, elkezdjek- e szedni valamit?
Július 10- én volt az utolsó menstruációm. Hány hetes vagyok akkor?
Köszönöm a segítséget!
Szia!Bár azt mondják,a tehesség előtt kell elkezdeni a magzatvédő vitaminokat,de most sem késő.Béres Gravida,Elevit.Ezeket nyugodtan.
Boldog babavárást:))
Üdv:egy 34 hetes pocis
Köszönöm a segítségeket!
Kicsit beparáztam, még kell 1-2 nap, hogy felfogjam mi is történik most...
szió. a heteket az utolsó menzidtől kell szamolni :D
vannak online kalkulatorok, pl ez: [link]
olvass utana a magzatvedo vitaminoknak, en napokat toltottem azzal, hogy atnyalaztam egy csomo forumot, amiben az elevitrol meg a gravidarol irtak, aztan vegul egy hipp natal nevu terhesvitamin mellett dontottem (nem gyogyszer, hanem ilyen gyumolcskoncentratum ize van, olyan mint a kubu, egy kupaknyit kell meginni). arra vigyazz, legalabbis nekem a nődokim azt mondta, hogy a vitamin mellett ne szedjek A meg E vitamint.
nem irta senki még, de: GRATULA! Sok boldogságot, kitartást!
En 24 hetes pocis vagyok,de meg most sem tudom felfogni,olyan hihetetlen!!!De nagyon is hiheto mikor rukapal!
A folsavat en is csak ajanlani tudom!
A doki az meg ugy is megmondja h mit ajal,h szedjel...ha szukseg van ra.
Gratula babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!