Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden rendben mégis barnázom?!

Minden rendben mégis barnázom?!

Figyelt kérdés

19 hetes kismami vagyok. Tegnap délután volt egy nagyon pici barnás folyásom. Azonnal hívtam az orvost, aki még tegnap este meg is vizsgált. Hüvelyi és hasi uh-t is csinált. Szerencsére mindent rendbent talált. Nem tudta megmondani az okát.

Másnál is előfordult ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

2010. febr. 2. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:

az elején szoktak barnázni, de azt nemtudom mennyire az elején mert nekem semmi ilyesmi nem volt:S

viszont ha a soki mindent rendbe talált akkor nem lehet baj:SSzerintem szedd a magneb6ot és ha továbbra is fent áll menj vissza:)^^

2010. febr. 2. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én csak nagyon az elején barnáztam. De ha mindent rendben talált a doki, akkor lehet, hogy csak most lenne esedékes megjönnie a havidnak. Akkor is elő szokott fordulni, minden különösebb gond nélkül barnázás!Nyugi!
2010. febr. 2. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Aki ennyi idős terhességnél barnázik, annak az okát általában nem tudják megmondani, de jó hír, hogy emellett mindent rendben találnak. :) Valószínű a baba nyomhatott meg egy kis eret a méhnyakon, az tud ám vérezgetni elég jól, de lassan, ettől barna...

Ha minden OK a babával, ne aggódj!

Nagy adag C vitamint (1000mg) kipróbálhatsz, meg magnéziumot, - a C vitamin erősíti az erek falát, ezáltal vérzéscsillapító.

És azért a biztonság kedvéért rengeteg pihenés, no szex, no hajolás, no emelés. Mert jobb a békesség. :)

23 hetes km

2010. febr. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!