Minden rendben mégis barnázom?!
19 hetes kismami vagyok. Tegnap délután volt egy nagyon pici barnás folyásom. Azonnal hívtam az orvost, aki még tegnap este meg is vizsgált. Hüvelyi és hasi uh-t is csinált. Szerencsére mindent rendbent talált. Nem tudta megmondani az okát.
Másnál is előfordult ilyen, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
az elején szoktak barnázni, de azt nemtudom mennyire az elején mert nekem semmi ilyesmi nem volt:S
viszont ha a soki mindent rendbe talált akkor nem lehet baj:SSzerintem szedd a magneb6ot és ha továbbra is fent áll menj vissza:)^^
Aki ennyi idős terhességnél barnázik, annak az okát általában nem tudják megmondani, de jó hír, hogy emellett mindent rendben találnak. :) Valószínű a baba nyomhatott meg egy kis eret a méhnyakon, az tud ám vérezgetni elég jól, de lassan, ettől barna...
Ha minden OK a babával, ne aggódj!
Nagy adag C vitamint (1000mg) kipróbálhatsz, meg magnéziumot, - a C vitamin erősíti az erek falát, ezáltal vérzéscsillapító.
És azért a biztonság kedvéért rengeteg pihenés, no szex, no hajolás, no emelés. Mert jobb a békesség. :)
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!