Akiknek progeszteronpótlásra volt szükségük terhesség elején milyen terhességetek volt?
Figyelt kérdés
Jobban meg kellett szenvednetek a babàért és töb problèmàtok volt a terhesség alatt? Erősebbek voltak a tüneteitek? Pàr ember úgy reagàlt nekem arra hogy progeszteron pótlàsra van szükségem,hogy így bizzos nem lesz zökkenőmentes a terhességem2014. dec. 16. 14:36
1/5 anonim válasza:
Teljesen eseménytelen volt. 3x2 utro hüvelykapszulát használtam a 14. hétig. Aztán annyi. Makk egészséges babám született 39.héten. Nem voltak tüneteim, csak a hasam nőtt és a mensi maradt el. Soha nem voltam rosszul, de kívánós sem voltam.
2/5 anonim válasza:
Hat hetesen kezdett leválni a nyálkahártyám a petezsák mellett. Az orvos adott progeszteront. A 13. hétig szedtem, akkor fokozatosan leálltam, de onnantól kezdve szinte az egész terhesség alatt görcsöltem, keményedtem. 16 hetesen rövidült a méhnyak, 27 hetesen kinyílt a külső méhszáj. Elsőnek fenyegető vetélés, majd koraszülés volt a papírjaimon. Végül 36 hetesen elfolyt a magzatvizem és 16 óra vajúdás után született meg, amúgy elég nagy, 3.5 kg-os súllyal a babám. Végig pihennem kellett a terhesség alatt. Testileg-lelkileg megviselt, de megérte. De a kolléganőmnek is hasonló problémával indult a terhessége és Ő utolsó pillanatig tudott dolgozni, nem volt baj a tabletta abbahagyása után sem és 41. hétre szülte a kislányát.
3/5 anonim válasza:
barnazasra kaptam 3*1 utrot, amitol rogton el is mult es amit a 12-ig hetig szedtem. most vagyok 33 hetes, es soha nem hittem volna, hogy a terhesseg ilyen keves nyuggel jar. semmi bajom, fittebb vagyok mint elotte szinte, meg edzoterembe is jarok, ha idom engedi.
4/5 anonim válasza:
3x2 utrot kaptam, és napi egy prolutex szurit a 12. hétig. Azon kívül, hogy macera volt a dugdosás, és a szurkálás az ég-világon semmi bajom nem volt. És a baba is megmaradt :)
5/5 anonim válasza:
3x2 Utro, 3x1 Duphaston a 12. hétig. Onnantól minden rendben, egészen a szülésig, amikor is levált a lepény és sürgősségi császár lett. Nincs összefüggés egyébként, az előző heg miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!