Elmúlhat az émelygés és undorodás az ételektől a terhesvitamin miatt?
7+5 hetes vagyok, 2 hete a legtöbb ételtől hányingerem volt, 6 napja szedem a Femibiont és már tudok rendesen enni, nem émelygek.
Egy hét múlva uh, de addig izgulok. Örültem a tüneteknek, de most,hogy a hányinger elmúlt, izgulok nincs-e gond a babómmal.
Első picink lesz, lehet kicsit bolond kérdés. :)
Szerintem nem attól van, én a legelejétől a Femibiont szedem, úgy a 6. hétig semmi bajom nem volt, aztán a 8. hétig egyfolytában nagyon rosszul voltam, folyamatosan erős hányingerem volt, de hányni nem bírtam. 8 hetesen volt pár nap, amikor nem volt semmi bajom, azt hittem, hurrá, ilyen hamar vége, de nem, 5 nap szünet után visszajött a rosszullét, és azóta hányok is, igaz, nem gyakran, naponta-kétnaponta egyszer. Közben végig szedtem a Femibiont, szóval kétlem, hogy az befolyásolná, a tünetek egyszerűen ilyenek, hol elmúlnak, hol visszajönnek.
9+3 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!