Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből baj? Mit csináljak?

Lehet ebből baj? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

3 hete voltam először dokinál de akkor még nem láttak babát! a doki kérdezte mikor néztek utoljára citologiát nálam,de én meg nagyon nem tudtam a dátumot és azt gondoltam valamikor tavaly!És nem vette most le a doki!

De tegnap nagy nehezem megtaláltam a papírt és hát nem tavaly hanem tavaly előtt nézték a citologiámat!

És most meg vagyok lőve mi legyen! csütörtökön megyek de csak táppénzes papírért és nem tudom hogy megcsináltassam e!

Nem veszélyes a babára nézve ha 8 hetesen citologiát csinálnak?

már egy babámat elvesztettem és nem élném tul ha ezzel a babával is történne valami!

köszönöm a segítséget!

7+6 hetes km

2010. febr. 2. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mond neki,hogy tévedtél.szerintem nem veszélyes,nekem 7 hónaposan is csináltak.
2010. febr. 2. 07:51
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2010. febr. 2. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mond meg neki, nem lesz semmi gond.

Gratulálok a babához.

2010. febr. 2. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Biztos nem késtél el vele. Én 15 hetes vagyok és még nem csinálta meg a doki..........pedig híresen jó orvos!
2010. febr. 2. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha bármi veszélye lenne a korábbi vetélés miatt, azt a doki tudni fogja! Hidd el, semmi olyat nem fog csinálni, amivel veszélyeztetné ezt a babát, de tudnia kell róla, hogy mi a valós helyzet, ezért meg kell mondanod, hogy tévedtél a dátummal kapcsolatban!

2010. febr. 2. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:

rendben ...megmondom!

köszönöm a válaszokat és gratulálok a babákhoz!

2010. febr. 2. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hetesen vettek citológiát, de semmi baj nem lett belőle.
2010. febr. 2. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem 12 hetesen vették le semmi baj nem lett! ne izgulj nektek sem lesz semmi gond!
2010. febr. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!