Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy nem él a babám?

Lehet hogy nem él a babám?

Figyelt kérdés

Hat hetes 3 napos vagyok , egy babát már elveszítettem ezt is nem szeretném. Eddig huzodozott a hasam, feszült görcsölgettem de 3 napja nem érzek semmit mintha nem is lennék terhes.Semmi tünetem nincs ami terhesen kéne, hogy legyen,a mellem is hol fáj hol nem hányingerem nincs nagyon félek hogy már nem él a babám, tegnap volt enyhe rózsaszínes váladékom a WC pappiron de az is el múlt. Hívtam a dokim hogy mi a helyzet azt mondta hogy holnap megnézzük hogy minden rendeben van-e de hívjam ha netán vérzek vagy görcsölök.

Nagyon félek ha nem érzek semmit, se feszülést se görcsölést, se húzodást attól még rendben lehet a babám?

2014. dec. 15. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szabad ennyire túlstresszelni. Nekem kb. hetente változott a tünetek erőssége, volt, hogy meg is szűnt. Nyugalom.
2014. dec. 15. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Az általad leírtak alapján jó esélyed van arra, hogy minden rendben van. Jelenleg nem tudsz mást tenni, mint bizakodni, és minél kiegyensúlyozottabbnak lenni!

Kis türelmet holnapig, és jó egészséget! :)

2014. dec. 15. 11:13
 3/10 anonim ***** válasza:

NEM KELL terhességi tüneteknek lenniük. Lehetnek, de az égvilágon semmilyen összefüggés nincs a terhesség lefolyása és a tünetek között.

Ezt naponta ketten megkérdezik és ennek ellenére mindig jön új ember, aki rácsodálkozik.

2014. dec. 15. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is pont ma rohantam be a dokihoz, mert tegnap reggel, este és ma reggel is rózsaszín/bézs színű volt a folyásom.

Miközben úton voltam, már el is képzeltem, hogy missed ab., összeomlás, depresszió, stb...

Aztán a doki mosolygott, hogy ne parázzam túl, mert csak annyi történik, hogy a petezsák belekapaszkodik a méhfalba, és az okoz hajszáleres sérüléseket. (Kb. olyasmit, mint beágyazódáskor.) Megultrahangozott, és nyoma sincs vérzésnek odabent. :)

5 hkm

2014. dec. 15. 12:51
 5/10 A kérdező kommentje:
én találtam egy oly darabot vagyis csik volt mintha hajszál ér lett volna, lehet nálam is az történhetett.
2014. dec. 15. 13:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a kis véres valami valószínűleg csak a méhszájadról vált le. Nekem méhszájsebem volt a terhesség alatt és az okozta ezt. Ne aggódj! Semmi tünetem nem volt, nem émelyegtem, nem volt hányingerem soha mégis egészséges fiam született. Beszélgess hozzá! Engem nagyon megnyugtatott. Meséld el neki, hogy mennyire aggódsz érte, nagyon szereted már most is, sőt mikor még meg sem fogant, már akkor ő volt a mindened. Énekelj neki, simogasd a pocakod és így te is meg fogsz nyugodni!
2014. dec. 15. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden rendben lesz!!!
2014. dec. 15. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok délután megint volt vérzésem és fel mentem az ügyeletre.nagyon megijedtem,azt mondta a doki hogy egy ér pattant meg de nincs baj.hallottam pulzállni a szívét is megnyugtatott hogy minden rendben van.6 hetes 4 naposnak felel meg.0,66 mm az embrió. Köszönöm nektek a biztatás.
2014. dec. 15. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
na látod,szuper :)
2014. dec. 15. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:

A vér látványa minden kismamára a frászt hozza!!!

Örülök, hogy semmi komolyabb.

Szedj 800-1000 mg C vitamint naponta, az érösszehúzó és vérzéscsillapító.

Ha esetleg kell szedned/szúrnod vérhigítót, akkor azt 2-3 napig hanyagold!

2014. dec. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!