Lehet hogy nem él a babám?
Hat hetes 3 napos vagyok , egy babát már elveszítettem ezt is nem szeretném. Eddig huzodozott a hasam, feszült görcsölgettem de 3 napja nem érzek semmit mintha nem is lennék terhes.Semmi tünetem nincs ami terhesen kéne, hogy legyen,a mellem is hol fáj hol nem hányingerem nincs nagyon félek hogy már nem él a babám, tegnap volt enyhe rózsaszínes váladékom a WC pappiron de az is el múlt. Hívtam a dokim hogy mi a helyzet azt mondta hogy holnap megnézzük hogy minden rendeben van-e de hívjam ha netán vérzek vagy görcsölök.
Nagyon félek ha nem érzek semmit, se feszülést se görcsölést, se húzodást attól még rendben lehet a babám?
Az általad leírtak alapján jó esélyed van arra, hogy minden rendben van. Jelenleg nem tudsz mást tenni, mint bizakodni, és minél kiegyensúlyozottabbnak lenni!
Kis türelmet holnapig, és jó egészséget! :)
NEM KELL terhességi tüneteknek lenniük. Lehetnek, de az égvilágon semmilyen összefüggés nincs a terhesség lefolyása és a tünetek között.
Ezt naponta ketten megkérdezik és ennek ellenére mindig jön új ember, aki rácsodálkozik.
Én is pont ma rohantam be a dokihoz, mert tegnap reggel, este és ma reggel is rózsaszín/bézs színű volt a folyásom.
Miközben úton voltam, már el is képzeltem, hogy missed ab., összeomlás, depresszió, stb...
Aztán a doki mosolygott, hogy ne parázzam túl, mert csak annyi történik, hogy a petezsák belekapaszkodik a méhfalba, és az okoz hajszáleres sérüléseket. (Kb. olyasmit, mint beágyazódáskor.) Megultrahangozott, és nyoma sincs vérzésnek odabent. :)
5 hkm
A vér látványa minden kismamára a frászt hozza!!!
Örülök, hogy semmi komolyabb.
Szedj 800-1000 mg C vitamint naponta, az érösszehúzó és vérzéscsillapító.
Ha esetleg kell szedned/szúrnod vérhigítót, akkor azt 2-3 napig hanyagold!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!