Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babám inkább csak kinyomja...

Babám inkább csak kinyomja magát nem nagyon mozog. Mitől?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok és babám egy két hete inkább csak kinyomja magát, de fogalmam sincs mijét, de a hátára tippelek mert eléggé nagy felületen kemény a hasam.

Egyik oldalról vándorol a másikra, és a hasam felső részénél nyomja ki magát.

Mozgását, mármint amit eddig tapasztaltam karate bajnokságából nem nagyon tapasztalok, de szokott lenni.

Mitől van ez? Többet aludna?

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. dec. 8. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevesebb helye van, azért mozog másképp.
2014. dec. 8. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2014. dec. 8. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia:D 33 hetes vagyok és én is ezt érzem. Hosszában van már ilyenkor és fejjel lefelé.A kis popsiját forgatja jobbra-balra,azt érzed. Boxolni és rugdosni már nem sok helye van,de néha próbálkozik:D Ja és ilyenkor csak kb a nap 10százalékában vannak ébren.
2014. dec. 8. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
34 hetes vagyok, nálam is ez van már vagy 2 hete, egyszerűen nincs helye már annyi és épphogy helyezkedik. Szerintem :)
2014. dec. 8. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig sem nagyon mozgott, mostmár aztán végképp. Az enyém ül, ezért felül nyomja ki magát, a bordámnál a fejét, illetve az oldalamnál a hátát. 36hkm
2014. dec. 8. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Én rugast nem éreztem hetek óta. . Oldalt a kis lábát, kezét nyomja ki meg huzogatja, csikiz :)

Mivel fejvegu nekem a popsiját nyomogatja ki a két bordam között, alatt. :)

37+4hkm

2014. dec. 8. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Kb 30.hét felett,inkább 33-34 hetes kora óta az én kicsim is csak ide-oda nyomkodja magát:) A popsiját a gyomorszájamba,az egyik lábát a májamba:) és sorolhatnám:)

Néha túg egyet de ez szinte már egyáltalán nem jellemző.

Csak fészkelődik:) Kicsike a hely neki. Nem kell aggódni.

39+1 hkm

2014. dec. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!