32hetes km vagyok, és 1-2 napja kevesebbet rúgdal a pici, inkább csak kinyomja mindig valamilyét! Ez természetes?
Szia!
Szerintem számold a rugásokat! Meg kell lennie 10-nek kb.1 óra alatt, de 1 nap mindenképpen 10 a minimum. Én 36 hetes vagyok és még mindig szépen rugkapán (nagyokat). Ha nem rúg annyit mindenféleképpen menj el a nőgyógyászhoz és beutal NST-re. Ott megnézik, hogy csak lusta-e vagy van valami baj.
Üdv: 36h km
Nem kell aggódni, a lényeg, hogy mozogjon, én is be voltam parázva, és a dokim azt mondta, akkor induljak a kórházba, ha 24 óra alatt egyszer sem érzem a mozgását, aminek nem kell feltétlenül rugdosásnak lenni, mivel már nincs annyi helye, mint eddig volt.
34 hetes km.
Persze hogy természetes. Helyezkedik,nyújtózkodik, de már kisebb a helye, hogy kényelmesen rúgkapáljon. Ilyenkor már legtöbbet kinyomni fogja valamijét, vagy végighúzza a kezét/lábát a hasfalon (ezt tök élveztem).
A lényeg, hogy így vagy úgy de érezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!