Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pici sárga, világosbarna...

A pici sárga, világosbarna folyás normális kb. 5 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Ma csináltam tesztet clearblue-t,tovább hagytam a vizeletben 5mp-nél(addig,amíg teljesen teleszívta magát,reggel 7-kor csináltam,kicsit még aludtam közben,de nagyon kiváncsi voltam az eredményre)5napja késik a mensim.Lehetek terhes?
2008. aug. 17. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény? Előfordul enyhe barnázgatás terhesen, de nem éppen jó jel, lehet vetélés jele is! Ha nem vérzel és nem görcsölsz, az jó, de szerintem mindenképp menj el dokihoz!
2008. aug. 17. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom pozitív lett a teszted.

A folyás teljesen normális, a terhesság alatt sűrűn változik majd az állaga, mennyisége. Nekem az elején sárgás volt, majd ahogy tel az idő, a mennyisége nőtt, fehár lett vagy épp vízszerű, de mindezek teljesen normálisak. A hüvelyed PH értéke más- és más a terhesség alatt, ez befolyásolja a folyás színét, mennyiségét, állagát.

2008. aug. 17. 17:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a tesztem pozítív lett.Remélem tényleg terhes vagyok,jövőhéten megyek dokihoz.
2008. aug. 17. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sárgás színű folyás nekem is volt ami egyre sötétebb lett, gombás fertőzésem volt. Kezeltetni kell, bár 12. hétig csak gyenge kúpot adtak rá. Mindenképp megnézetném orvossal.
2008. aug. 18. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!