A pici sárga, világosbarna folyás normális kb. 5 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Ma csináltam tesztet clearblue-t,tovább hagytam a vizeletben 5mp-nél(addig,amíg teljesen teleszívta magát,reggel 7-kor csináltam,kicsit még aludtam közben,de nagyon kiváncsi voltam az eredményre)5napja késik a mensim.Lehetek terhes?2008. aug. 17. 14:22
1/4 anonim válasza:
Mi lett az eredmény? Előfordul enyhe barnázgatás terhesen, de nem éppen jó jel, lehet vetélés jele is! Ha nem vérzel és nem görcsölsz, az jó, de szerintem mindenképp menj el dokihoz!
2/4 anonim válasza:
Gondolom pozitív lett a teszted.
A folyás teljesen normális, a terhesság alatt sűrűn változik majd az állaga, mennyisége. Nekem az elején sárgás volt, majd ahogy tel az idő, a mennyisége nőtt, fehár lett vagy épp vízszerű, de mindezek teljesen normálisak. A hüvelyed PH értéke más- és más a terhesség alatt, ez befolyásolja a folyás színét, mennyiségét, állagát.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a tesztem pozítív lett.Remélem tényleg terhes vagyok,jövőhéten megyek dokihoz.
2008. aug. 17. 21:16
4/4 anonim válasza:
Sárgás színű folyás nekem is volt ami egyre sötétebb lett, gombás fertőzésem volt. Kezeltetni kell, bár 12. hétig csak gyenge kúpot adtak rá. Mindenképp megnézetném orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!