Terhesen használhatok Canesten hüvelykupot? 8hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 13:32
1/5 anonim válasza:
igen használhasz.nekem a dokim javasolta 9 hetesen,mikor a korházba mentem.csak az aplikátort nem szabad használni ha van vele,mert megsértheti a babát.igy egy kicsivel nehezebb felhelyezni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. aug. 17. 13:48
3/5 anonim válasza:
Szia. Ne használj semmit, mielőtt orvossal nem beszéltél,pláne ne az első harmadban. Én most szedtem össze gombás fertőzést, de még így, hogy a 25-ik hétben vagyok sem adott magától a gyógyszerész canestent. Inkább használj kamillát, és menj orvoshoz. Minden jót!
4/5 anonim válasza:
Lehet terhesseg alatt Canestent hasznalni, de mindenkepp kell, hogy orvos allapitsa meg, milyen fertozesrol is van szo. Lehet, hogy nem Candida, es akkor ir fel mast. En nem probalkoznek es nem is probalkoztam ongyogyitassal. Megelozesre viszont jo lehet hasznalni mondjuk Lactacyd feminat.
5/5 anonim válasza:
Csak ha az orvosod megengedte! Terhesség alatt mindent csak akkor szabad használni, ha előtte konzultáltál vele. Minden kismama más. Amit az egyiknek lehet, nem feltétlenül lehet a másiknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!