8 hetesen mit gondoltok el mehetek lagziba?
Figyelt kérdés
Egy picit barnázok de szedem a duphastont 2*2-őtés 3*1rutascorbint mert már volt egy vetélésem sajna.Akkor is barnáztam ami akkor erősebb volt sokkal mint most és akkor is utaztam (utána nagyon sokkára vetéltem el nem ahhoz volt köze ).Nem táncolnék és nem is maradnánk sokáig csak nagyon szeretnék ott lenni mert az egyik legjobb gyerekkori barátom lagzija és mivel Cipruson élnek nem sokat találkozunk .A lagzi kb270km -re tőlünk lesz megtartva és úgy gondoltam hogy 2nappal korábban mennénk hogy közbe pihenni is tudjak a lagzi és az utazás között.Vacillálok rajta úgy gondoltam hogy tanácsként szívesen fogadok pro és kontra válaszokat is köszi2010. febr. 1. 16:46
11/18 anonim válasza:
18:02-es vagyok, sajnos nekem is hasonló problémáim voltak, igaz előtte nem volt vetélésem. A dokimban teljes mértékben megbízom - 12 éve járok hozzá- ezért mertem őszíntén ajánlani, hogy érezd jól magad!:)
12/18 A kérdező kommentje:
köszi akkor ha már két dokinak is az a véleménye hogy az utazás nem gond akkor azt hiszem bele vágunk én is bízom a dr. nála voltam az első terhességnél is és én is régen járok hozzá ezért is volt fontos legalább egy olyan válasz ahol dr.nem ellenezte az utazást
2010. febr. 1. 19:39
13/18 anonim válasza:
Az en dokim a 34. hetig engedte a repulest, a kocsiut meg rovidebb es szabadabb, szoval emiatt nem lesz semmi gond!
14/18 anonim válasza:
Tavaly nyaralni készültünk..már be volt fizetve minden és közben állapotos lettem.Nem egxdül mentünk volna, hanem még egy párral Görögországba. Akkor már túl voltam egy vetélésen. A dokim az utazásra azt mondta, ez az én döntésem, elmehetek, de ha valmi baj lesz ő nem lesz ott. Mikor pakoltunk be a bőröndbe, hirtelen barnázni kezdtem aztán azonnal kórház és sajnos missed ab. lett. Természetesen a pénzt elbuktuk, ami nem volt kevés, de tanultam belőle.Jól gondold meg mi a fontosabb..én is megfogadtam nem csinálok ott semmit nem eszek ott semmi olyat, és ez történt..
15/18 anonim válasza:
én biztos nem hagynám ki csak azért mert terhes vagyok.az utazástól mi bajod lehet?ülsz a kocsiba azt kész.a lagziba meg nem muszály táncikálnod.
16/18 anonim válasza:
05:09 Otthon vetéltél el, nem? Akkor ha mentetek volna aznap vagy másnap vagy nem, akkor is sajna ez történt volna.
Szóval ebből is az jön le, hogy ha egy kicsi itt akar maradni itt marad ha nem, nem, bármit is csinálsz.
17/18 anonim válasza:
05:09-es vagyok. Otthon barnázni kezdtem és a kórházban vetéltem el.De mint írtam is ha bármi baj lett volna a dokim nem lett volna ott. Még jó, hogy itthon történt és nem egy idegen országban, ki tudja milyen ott az egészségügy. Vagy neked mindegy lenne?
Ez az én esetem volt, én nem kockáztatnék még egyszer. Pontozz le, ha akarsz..
18/18 anonim válasza:
Dehogy, nem pontozlak le. Igazad, van a kórház szempontjából, nem mind1. Erre nem gondoltam, bocs!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!