Magzatmozgásokat milyen gyakran "kell" érezni ebben az
időszakban?
Figyelt kérdés
18 hetes múltam ikerbabákkal, első terhesség. 16. hét betöltése körül kezdtem érezni motoszkálásokat a köldököm alatt. Az utóbbi időben szinte minden este éreztem a köldök alatt hanyatt fekve ezt az érzést. Két napja azonban nem, viszont mostmár lejjebb is és változó helyeken érzek olyan kis buborékoló érzést. Ez kevésbé erős, mint a köldök alatti motoszka volt, viszont más testhelyzetekben is érzem, járás közben, ülve, állva, oldalt fekve.
Már ilyenkor is minden nap határozottan kell érezni valamit, vagy még lehet eléggé esetleg az érzés?
Köszönöm a segítséget! :)
2014. dec. 10. 15:18
1/9 anonim válasza:
nekem ugyanez van én 16. hét előtt 1 nappal pont mikuláskor éreztem először. egy babát várok és első babám. én is most megijedtem két napja,hogy inkább csak este érzem és csak enyhén. azt mondták,hogy az elején normális,hogy ha nem mindig érezzük,de azért én is kicsit aggódom,mert sok helyen hallani/olvasni,hogy ha nem mozog akkor gond lehet stb. ikerbabák,atyaég!!!! milyen érzés? mindig is tudni szerettem volna,mert ettől tartottam kicsit,hogy kettővel megbolondulnék :D
2014. dec. 10. 15:43
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, én meg azt nem nem tudom milyen érzés az egy baba... Az elején nem hiszem, hogy más, a végéről még nem tudok nyilatkozni, biztos elég cifra lesz a rugdosás... :)))
2014. dec. 10. 15:53
3/9 anonim válasza:
hahaha az tuti :D hát egy babával gondolom olyan mint kettővel csak fele annyira :D na ez értelmes volt :D a szüléstől nem félsz?
2014. dec. 10. 16:19
4/9 A kérdező kommentje:
Annyira még nem. Valószínűleg császár lesz. Az ellátásuktól jobban félek az első időkben.
2014. dec. 10. 16:31
5/9 anonim válasza:
Még sok helyük van helyezkedni, egyáltalán nem baj, ha máshol érzed, vagy gyengébben.
Majd erősödik. :)
Minden jót nektek!
2014. dec. 10. 17:00
6/9 anonim válasza:
hát igen ikreknél sok császáros van,bár én pont császárt nem szeretnék. na igen főleg ha Isten ne adja nem lesz úgy tejed... :S sok sikert hozzájuk!!
2014. dec. 10. 17:56
7/9 anonim válasza:
én 17hetes és párnaposan éreztem először a bébimet,utána legközelebb 18.hét közepétől kezdtem érezni mindennap,és utána már tudtam mit kell éreznem!
Egyébként csak hozzá teszem,hogy egyszer én is megtapasztalnám az ikres terhességet!! borzasztóan jó lehet :)
38hkm
2014. dec. 10. 18:09
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! :) Remélem, minden oké lesz. Minden jót nektek is!
Várok azért még szívesen további tapasztalatokat. :)
2014. dec. 10. 19:02
9/9 anonim válasza:
köszönjük,neked is! :) hát igen én is olvasnék még párat :D mindig van vmi ami miatt aggódom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!