Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan szamoljam a magzatmozga...

Hogyan szamoljam a magzatmozgasokat?

Figyelt kérdés
Hetfotol kell. 34 hetben vagyok. A vedono a delelott-delutan lefekveses szamolast mondta, de egyreszt nem tudom teljesiteni, mert dolgozom..........masreszt nem is olyan tablazat van a kiskonyvenben. A legutobbi ultrahangon meg azt mondtak a Dokik, hogy jo az, ha a 12 oras aktiv periodust figyeljem es amikor megvan a 10 mozgas, akkor jeloljem. Raadasul a tablazatom is ehhez igazodik..........nem a masikhoz. Na most akkor mi van? Hogy is kell ezt? 12 ora alatt legyen meg a 10? Vagy 20 mert olyat is mondtak? Valaki vilagositson mar fel, mert tok osszezavartak a kulonbozo utasitasok! Eleve nem ertem miert muszaj ezt! Sok nonek nem is volt ilyen, ahogy halottam. Szerintem boven eleg lenne, ha figyelnem, hogy normalisak-e, nem tul ritkak-e stb. Na de en szamolom ha kell...........csak hogyan? Koszi! :)
2014. nov. 18. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem úgy mondták ezt a számolást hogy reggel ahogy felkelek onnan kell számolnom a 20-at. A táblázatba az 1. és a 20. mozgást kell be "X"-elni a megfelelő óraszámnál.

Remélem érthető lett... :S

2014. nov. 18. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Erthetonek ertheto, de errol beszletem! Neked( bocsi ha Tegezlek) oraszam van. Nekem viszont az van csak, hogy reggeli utan.....ebed utan, vacsora utan. Az amit irsz, megint mas. De akkor konnyen lehet, hogy 20-at kell, csak nekem nem oraba kell beirnom, hanem azt, hogy melyik etkezes utan lett meg. Azert koszi!
2014. nov. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!