Három pozitív teszt, de a doki nem lát semmit. Terhes vagyok?
Igaz még nagyon korai.. 5 hetes lennék elvileg. De van három pozitív tesztem.. tegnap voltam orvosnál, csinált hüvelyUH-t, és semmit sem látott. Második babám lenne, így tudom, h ilyenkor azért már a petezsákot illene látnia. A tüneteim megvannak, már kb két hete érzem, h van valami.. fáradság, mellfeszülés, és a "terhesérzés". Viszont tegnap este barnás folyásom volt. Azóta semmi. Ha ez egy vetélés, annak kéne lenni valami egyéb jelének? Mert én úgy gondoltam eddig, h ha ilyesmi áll fent, akkor vhogy ürülnie kell,és nagyobb vérzésem nem volt, csak tegnap ez a barnázás, ami hozzáteszem nem egy-két csepp volt (pisilésnél a wcpapírral ahogy megtöröltem magam, volt sok rajta).
Ma csináltam a 3. tesztet, és ugyanúgy pozitív, halványan, de pozitív. Bocsánat, ha kicsit kusza az írás, de elvagyok keseredve. Holnap megyek vérvételre. Már minden más ok is az fejemben van, hogy miért produkálok pozitív teszteket, ha nincs baba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!