Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig 2 perc a 20. heti...

Mindig 2 perc a 20. heti genetikai uh?

Figyelt kérdés
Alig szerepel valami a papíron. Rajta van, milyen fekvésű a bébi, hol tapad a lepény, hogy normális a magzatvíz, nézték még a BPD-t, HC-t, szivét, gerincét. De ennyi! Csak azért vagyok nyugodt, mert 4d-n is átnézték a Drágámat. (Miskolc)
2008. aug. 16. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szió! Én ugyanígy jártam, sztk, Tatabánya! Nekem is ennyi, sőt a Babó gerincét egy pillanatra láttam csak! Aztán azt monta a doki, hogy írja rá az asszisztens a protokoll szöveget! Én sem nyugodtam meg, elmentem másik dokihoz, aki azt mondta, igen át lehet nézni, de a mi megnyugtatásunkra el kéne mutogatni mindent. Hát itt még a nagylábújját is láttam hála Istennek! Úgyhogy nyugi, biztos minden rendben, csak hát a dokik néha ilyenek! SAJNOS!!! Itt én is láttam a szívében a 4 kamrát, koponyát mindent! Szép estét neked!!
2008. aug. 16. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. aug. 16. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én Szombathelyen voltam (Nedeczkinél) 20 hetes uh-n, igaz ekkor már a 22. héten voltunk. Az idő kb. nálunk is 2 perc volt. Az előttem lévő az uh-s doki privijére járt, és had' ne mongjam közel 10 percig benn is volt. A privi dokim sem örült ennek. Mivel a gest kort is lehúzta két héttel. Ráadásul az első uh-n mélyen tapadt lepény volt a méhszájat fedve, ennél pedig már csak hátsó falon. Tényleg megnézhette rendesen??? Vagy túl sokan vártak és sietni akart????
2008. aug. 16. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!