Kinél mennyi ideig tartott a 18-hetes genetikai ultrahang? Mert nálam 2-perc szó szerint.
Szia!
Sztem, ha megteheted menj el valahova 4d uh-ra ahol alaposan megvizsgálják a kicsit, mindenét.Ez talán a legfontosabb uh itt mindent megkellene nézni, mindenről 100% megbizonyosodni, h rendbe van! Bár remélem, h csak nagyon tudta a dolgát, és csak nem írta le a dolgokat és csak azért volt ilyen , mert sokan vannak ezeken a helyeken, de akkor sem megnyugtató egy kismama számára, nekem legalábbis nem volt az.
Ne érts félre tuti minden rendbe van. Csak mióta én is igy jártam és h 2 perc volt a vizsgálat és elmentem 4d-re és ott derült ki h beteg a baba, ott megfogadtam, h ha 1x lesz még babám, h elmegyek több helyre akkor is ha több a kiadás evégett.Az egészség a legfontosabb.
Boldog babavárást neked.
Akinek nem tetszik a véleményem lehet lepontozni:)
ugyan itt voltam és pont így történt a vizsgálat, amikor megkérdeztem, hogy látszik-e fiú vagy lány azt mondta a doki szó szerint, hogy ilyen hülyeségekre nem érek rá.
délig sírtam, aztán a férjem nem bírta nézni, és soron kívül fogadtak egy magán klinikán, ahol 15 ezerért 45 percig nézték a babát, kaptunk fényképeket, dvd-t.
És megmondták, hogy kisfiú.
Aznap még este is sírtam!
Alexander most 11 hónapos. :)
20 perces vizsgálat volt, átlag ennyit szánnak egy mamira. Mondjuk ez vidék, talán nem vagyunk annyian.
2 alkalommal voltam, mert drága kismókusom hason fekve aludt, így az arcocskáját képtelenség volt megnézni. A második már csak 10 perc volt, mivel az addigi eredményes dolgokat nem nézték újra.
Itt egyébként nem csak a tarkóredő, pofácska, orrocska, és csontokat nézik, hanem a belső szerveket is. Minden megvan-e, helyén van-e.
Szia!Én most voltam az István kórházban Budapesten.6-an voltunk 13.órai időpontra rendelve!!!Én 3 percet voltam benn.Hazafele olvastam a papírt,hogy "köldökzsinórban 3 ér"-ezt nem tudom mikor nézte,mert nem is mondta.Elmutogatta a gerincet,agyat,szerveket,de köldökzsinórról szó nem esett.Szerencsére 2 héttel előtte voltam 4D-n ahol minden rendben volt.
Boldog babavárást!
20hetes pocis
Szia!
Mi 19 hetesen voltunk, kb fél órát voltunk bent, és a doki mindent elmagyarázott a páromnak is és nekem is. Mi nem magánrendelőbe járunk, hanem az sztk-ba, de itt nagyon kedves a doki, mert nem érdekli mennyien vannak a váróteremben. Előttünk is mindenki olyan sokáig volt bent.
két hét múva kell visszamennem, azaz jövő csütörtökön, mert nem látta a baba hólyagtelítődését, aztmondta valószínű most ürítette :) , de azért azt szeretné látni.
Úgyhogy remélem meg tudja nézni csütörtökön, és meg is mutathatná magát a picike, mert még nem tudjuk hogy fiú e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!