Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam ultrahangon de meg...

Liviaa19 kérdése:

Voltam ultrahangon de meg csak annyit mondok az orvos hogy a douglasban kismennyisegu folyadek lathato mit jelent?

Figyelt kérdés
Mit Jelent hogz 7mm folyadek talalhato ?? mert van ott folyadek , es mikor kell ott lenni vagy esetleg nem szabadna ott lennie?? es persze a mensese m is elobb jott meg 1 hettel ...
2014. dec. 9. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ovuláció után ott gyűlik össze némi folyadék. Volt ovud, ennyit jelent.
2014. dec. 9. 14:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor a terhesegre is van esely?
2014. dec. 9. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, a következő ovunál. Most jött meg, nem?
2014. dec. 9. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem. Megjött, nem? Akkor milyen terhesség? Azt mondod, hogy a doki folyadékot lát, de terhességet nem? Ugyanmár! Ha terhes lettél volna, akkor látta volna. Nem vagy. De a köv. hónap új esély!
2014. dec. 9. 15:28
 5/9 A kérdező kommentje:
tudod kulfoldon elek es ez nem olyan mint magyarorszag 1 honapot kell varni mire egy idopontot adnak es ujjabb honapp mire az eredmenyt meg mondjak nagyon masak az orvosok, mondta hogz lehetseges a terheseg is hiaba menstrualok a sogornom is 3 honapig rendesen menstrualt, es itt van 8 honapos terhes,
2014. dec. 9. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:
es igen meg jott , de csak 4 napig tartot a 7 helyet es par csepp volt csak
2014. dec. 9. 15:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Masodik vallaszolo igen meg jott de 1 hetel elobb es csak 4 napig volt meg a 7 nap helyett es par csepp volt csak
2014. dec. 9. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
de tesztet miért nem vettél? Ovuláció környékén, ha együtt vagytok a pároddal, akkor körülbelül 7-10 nap a beágyazódás és 14-16 nap mire a teszt pozitív lesz. Legközelebb szerintem csak akkor menj orvoshoz, ha pozitív lesz a teszt. Előbb nem érdemes, mert úgy sem lát semmit az ultrahangon. A petezsák az aktus után legkorábban a 3. héten jelenik meg, az embrió pedig a 4. hét körül. Ez menzesz szerint számolva az 5. és 6. terhességi hétnek felel meg.
2014. dec. 9. 16:13
 9/9 anonim ***** válasza:
A Douglas a hasüreg legmélyebb pontja. Ott gyűlik meg a tüszőrepedés után a folyadék, ill. menstruációs vér ill. gyulladás után genny. Ha szokatlan volt a menstruáció, lehetsz terhes. Attól, hogy nem látták ultrahangon a terhesség jelét,lehetsz terhes. Kérdés, hogy mikor volt ovuláció és hányadik héten nézték ultrahangon.
2014. dec. 9. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!