Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tünetei lehetnek a...

Milyen tünetei lehetnek a méhen kívüli terhességnek? Milyen panaszokkal jâr? Mikor derülhet ki?

Figyelt kérdés
2014. dec. 8. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

A hCG a vérben nem nő olyan rohamos mértékben, mint rendes terhességnél. Végbélnél nyomás érezhető.

Nekem nem látszott uh-n, hogy hol volt megtapadva, laparoscopiával nézték meg és műtöttek is egyből. Előtte pár napot kórházban voltam, minden reggel nézték, hogy emelkedik-e a hCG a véremben.

Szóval nálam biztosat csak a vérvétel mutatott. Ha 6-8. héten nem lát semmit az orvos uh-n, mindenképp kéne vérvétel!

2014. dec. 8. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Járhat erős vérzéssel, és késszúrás szerű alhasi fájdalommal.
2014. dec. 8. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
A terhességem elején méhen kívüli gyanúja miatt befektettek kórházba. Nekem nagyon görcsölt a hasam, de az ultrahangon még nem láttak sehol petezsákot. Kétnaponta nézték, hogy duplázódik-e a HCG a szervezetemben. Nálam hála Istennek duplázódott szépen, de azt mondták, hogy méhen kívüli esetén a HCG szint nem emelkedik ilyen rohamosan és olyan 900 körül marad, de néha 1500-ig felmegy. Afelett viszont már szinte kizárt a méhen kívüli. Nálam 5 nappal később már meg is jelent a petezsák méhen belül, a görcsöt sárgatest ciszta okozta. A méhen kívüli tünete a görcsön kívül még a vérzés is lehet. Miért gyanakodsz erre?
2014. dec. 8. 20:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Ma voltam hcg vérvételen,holnap lesz eredmény!

Utolsó menses okt.31.,25.napos ciklusoknàl

2014. dec. 8. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Eddig enyhén barnàztam,ma délben görcsöltem,este màr erősebben barnàzok!Pénteken uh-on nem igazolódott be a terhesség,a múlt héteh halvàny pozi tesztek,ma reggel màr erőssebb csík a teszten!
2014. dec. 8. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Hm...lehet, hogy nem méhen kívüli, csak sajnos korai vetélés. Remélem azért jó híreket kapsz!
2014. dec. 8. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én méhen kívülimnél:

erős pozitív teszt

elmaradt mensi, majd napok múlva barnázás

ennyi, semmi más tünetem nem volt, nem is mindig barnáztam, nem görcsöltem, se végbéltáji fájdalom.

2014. dec. 8. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 5 nap késésnél időn túl volt pozitív a tesztem, mondjuk előtte nem is teszteltem.

Semmi hasfájás, semmi különös, néha szúrt a petefészkemnél, de nem jobban mint ovuláció környékén. Se vérzés, se pecsételés, se rosszullét nem volt. Az 5.-ik héten mentem dokihoz, de ő nem látott semmit az uh-n, 2 hét múlva menjek vissza... Nos pont egy nappal az időpont előtt elkezdődött a végbéltáji fájdalom, illetve a hasam alja fájt, olyan érzés volt mintha széttépnének. Dolgoztam, kihúztam a műszak végéig, bár akkor már a könnyeimmel küzdöttem. Közben kávézacc szerű izé jött. Este azonnal kórház, azt hittem vetélek, de az uh-n az orvosok nem láttak semmit. azt hittem a hüvelyi uh-ba is belehalok, az már nagyon fájt, később mozdulni sem tudtam a fájdalomtól. A vérvétel irreálisan magas HCG-t mutatott, olyan 20000 körül volt, azonnal a műtőbe toltak. Igazából nem sokon múlt az életem, és már bánom hogy nem álltam fel azonnal a munkából és rohantam a kórházba. Majdnem sikerült belső vérzésben meghalnom. Én nagyon nehezen gyógyultam fel műtét után, már két év telt el azóta, de még most sincs minden rendben...

2014. dec. 9. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!