A veszélyeztett terhességnek mik a kritériumai?
Figyelt kérdés
Ma tudtam meg hogy gerinc sérvem van...ami befelé,a gerincvelő felé dudorodik a kis aranyos. Ez szerintetek befolyásol egy esetleges terhességet? Az orvos a páromat hivta az infoval,vérvételre is kell mennem,mjd akkor tudok ujra szemelyesen beszélni a doktornővel.
A másik hogy a veszélyeztetett időszak alatt milyen összegre számithatok?Táppénz ez?
2014. szept. 9. 17:27
1/3 anonim válasza:
Táppénz.Ugyanannyi mint ha beteg lennél,és amiatt mennél táppénzre.Gerincsérv szerintem a babának nem árt,csak neked fog a derekad fájni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk ugy erdekes lenne dolgozni,hogy az alap szinten is fajo derekamat még egy baba is huzza...Ha a gyereket nem is veszelyezteti,az en szellmi és idegallapotomat biztos :D
2014. szept. 9. 17:49
3/3 anonim válasza:
Nekem is ágyéki gerincsérvem van, most vagyok 29. hetes. Remélem nem lesz semmi problémám, egyenlőre még nem fáj semmi.... Az orvosok semmit sem mondtak, hogy mit fog befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!