Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A veszélyeztett terhességnek...

A veszélyeztett terhességnek mik a kritériumai?

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg hogy gerinc sérvem van...ami befelé,a gerincvelő felé dudorodik a kis aranyos. Ez szerintetek befolyásol egy esetleges terhességet? Az orvos a páromat hivta az infoval,vérvételre is kell mennem,mjd akkor tudok ujra szemelyesen beszélni a doktornővel.

A másik hogy a veszélyeztetett időszak alatt milyen összegre számithatok?Táppénz ez?

2014. szept. 9. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Táppénz.Ugyanannyi mint ha beteg lennél,és amiatt mennél táppénzre.Gerincsérv szerintem a babának nem árt,csak neked fog a derekad fájni.
2014. szept. 9. 17:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk ugy erdekes lenne dolgozni,hogy az alap szinten is fajo derekamat még egy baba is huzza...Ha a gyereket nem is veszelyezteti,az en szellmi és idegallapotomat biztos :D
2014. szept. 9. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ágyéki gerincsérvem van, most vagyok 29. hetes. Remélem nem lesz semmi problémám, egyenlőre még nem fáj semmi.... Az orvosok semmit sem mondtak, hogy mit fog befolyásolni.
2014. szept. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!