Van olyan kismami aki veszélyeztett terhes? Vagy csak problémás a terhessége?
24+3 hetesek vagyunk, nagyon keményedek és fáj a pocakom
Szigorú pihire és kímélésre lettem utasitva. 3x2 magne b6ot kell szednem, kálciumot és 2-3 naponként terhes vitamint.
Vannak rosszabb napjaim mikor jobban fáj mint pl ma. Ideget nyom odabent a pindurka ezért nem lehet igazán mit tenni csak pihenni. Ti hogy élitek ezt meg?
5000 mg-mal hagytam abba a maneziumot, heti 3X500 Ca-t ittam, csak orvoshoz jártam ill. enni, wc-re fürödni keltem fel a múlt hét végéig a 20. héttől. borzasztó volt.
kitartás!
37+3 hkm
Szia!
10. Héttől vagyok itthon,görcsök miatt és állandó hasfájás miatt..laparoszkópiás petefészek ciszta eltávolítás utáni hónapban kismama lettem-5 dokinál voltam és mindenki azt mondta,hogy normális...sokat pihenek..vannak jobb napjaim,de a java fájós,görcsös..,hogy hogy élem meg?! Nehezen..pihenek,ha birom csinálom a dolgom,ha nem nem...10 km.re laknak a keresztgyerekeim,anyukám...eljönnek értem..átmegyek,de ott is hátradőlve vagyok...a keresztgyerekeim is tudjk,hogy nem emelgethetem őket...pedig picik....nehéz..nagyon nehéz..!
Most vagyok 30 hetes...van még bòven nekem is..kitartás..csak ezt kívánom..!
Szia!
Nekem is problémás terhességem volt,14. héttől 2000 volt a méhszáj érték, bár az orvos szerint ez magában nem gond,de azért pihenést, sok lustálkodást javasolt. Aztán voltak keményedős időszakok is, és a vizsgálatoknál az orvos is túl feszesnek tapintotta a méhet. Kb a 20. héttől diaphyllint szedtem ezért izomlazítónak, mellette magnéziumot. A 32. héttől össze volt pakolva a kórházi cuccom.A 33. héten kicsit tovább rövidült a méhnyak,az orvos még több pihenést javasolt,hogy a 36. hétig bent maradjon a baba. Hát bent maradt :-)A 36. héten abba kellett hagyni a magnéziumot és a diaphyllint is, azt hittem, két napon belül megszülök. De nem. Abbahagytam a heverészést is, takarítottam, pakolásztam,jöttem-mentem,aztán mondta az orvos, hogy még túl is hordhatom, mert sok olyan van, hogy koraszüléstől tartanak, végül meg indítani kell. Szerencsére azért nem így lett, 39+2 hetesen szültem. Most 8 hónapos a baba :-)De végig aggódtam, alig vártam, hogy teljenek a hetek,mindig olvastam, hogy ha megszületne előbb, mikor mennyi esélye lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!