4. hó 8-tól vagyok táppénzen, mert veszélyeztett terhes vagyok, de pénzt még nem utaltak. Van még így valaki?
ha a munkáltatótok nem kifizetőhely, gondolom nem, mert nem jön pénz, ha tudjátok kérjétek ki az oep-től a tőrzslapszámotokat, és ezen számra hivatkozva ti vigyétek, vagy vitessétek be az oep-be ott írnak átvételi elismervényt róla és 30 nap múlva utalnak,
a munkáltatónak mondani kell hogy nem neki adjátok le, ugyanis azért nem kaptok pénzt, mert még mire a munkáltató leadja gondolom egy hóban egyszer, akkor még legalább egy csomó idő kiesik, pedig nekik mikor már a betegszabi után csak tényleg táppénz van semmit nem kell csinálni a tp papírral csak továbbadják az oep-nek,
ezt sajnos én is megszívtam az első gyerkőcnél a 13. héttől itthon voltam, de a rá 2 hónapra már mi vittük a papírokat az oepbe és utaltak30 nap múlva rendesen,
ennyit lehet tenni csak sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!