Mi az amit már nem csinálhat egy veszélyeztett terhes?
Szia!
Én az első 3hónapban voltam komoly veszélyeztetett, csak feküdnöm szabadott! Én azért néha rendet raktam, csak nagyon finoman! Ha nem terheled meg magad, és csak 1-2 apró dolgot csinálsz az oké! Én pl. főzni nem főztem, inkább rendeltem kaját. Neked kell érezni mi fér bele! :)
Akkor éhen hal a férjem :) vagy megtanul főzni!
És mivel foglaljátok el magatokat? Kötelező vizsgálatokra hogy mentek el?
Én veszélytett terhes voltam mindkétszer én főztem , de sokat pihentem. Engem mondjuk nem ítéltek szigorú fekvésre!!!
Próbál gyorsan elkészíthető kajákat csinálni vagy esetleg rendelj!
Kedves Kérdező!
Ne az itteni kismamák véleményére adj, hanem az orvosodéra. Mert könnyű azt mondani, hogy egyiknek nem megterhelő a takarítás, főzés, ha te esetleg már ennyitől elvetélsz!!!!
Kérdezz rá konkrétan az orvosnál és ha azt mondja, hogy csak vécére és zuhanyra kelhetsz fel, akkor legyen úgy.
18.hétig csak wc-re, és zuhanyozni keltem fel. Két vetélés után nem kockáztattam, és megérte!
Apa sokszor hideget evett, szülők segítettek, hogy főtt kajánk is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!