36 hetes leszek, és már hetek óta nem híztam, a baba attól még rendesen nő/hízik?
A magzatok nem uniformizált gépek.
A te súlygyarapodásod pedig ZSÍR IS, tehát örülj neki, ha most abból kevesebb lesz. A magzat fejlődésének semmi köze a te súlygyarapodásodhoz. A haskörfogat szintén nem mérvadó MÁSIK babához viszonyítva. Tapadhat máshol, lehet más szögben, stb.
Igen, túlaggódod, nem kicsit.
Akkor nem 3 kilót fogytál utolsó, hanem többet, mert a baba ilyenkor gyarapszik legtöbbet.:)
De jó neketek, én 23 kilót szedtem fel, mert ha nem ettem, kicsit tovább voltam éhes, akkor úgy fájt a gyomrom, mintha kést forgattak volna benne és csak evés után múlt el.
Hogy én is válaszoljak a kérdezőnek, nem kell aggódnod, a baba attól gyarapszik, ha te nem is.
Én eddig össz 6-7 kgt híztam. A babám picike de ez nem ettől van.
37hkm
Az utolsó hetekben rám sem nagyon jött semmi....Vagyis alig, pedig számítottam rá, hogy na majd akkor megugrik a növekedés. Pont jó, 3 kg-os babám lett.
Az orvosod már szólt volna, ha gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!