Sokat ártok az idegeskedéssel a babának? 18 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenen felhúzom magam. Lehet ez a h.lye idő is rátesz...
De tiszta idegroncs vagyok... minden kis apróságon kibukok.
A páromba állandóan belekötök. Van egy 13 hónapos lányom. Vele nem idegeskedek természetesen.
Gondolom sokat ártok ezzel a babának!? Mit lehetne ez ellen tenni?
Anyukám sokat van itt figyel a gyerkőcre amíg teszem a dolgomat.
Lehet a szex hiánya is rátesz, mert sajnos a múltkor begörcsöltem szex után és a párom azóta fél így nem mer semmit csinálni.
2014. dec. 2. 12:43
1/2 anonim válasza:
Szedsz magnéziumot? Az az idegeknek is jót tesz, nem csak a görcsöknek! ;) Szerintem koncentrálj arra, hogy milyen szerencsés vagy, kisgyereked van, babát vársz, van segítséged, a férjed figyelmes, aggódó... Ehhez képest apróságokon bosszankodni... :)
2/2 anonim válasza:
Amikor anyukád ott van és figyel a nagylányra, akkor néha ne a dolgodat csináld, hanem öltözz fel és menj ki a szabadba sétálni egyet, kávézni, kirakatot nézegetni, bármit ami kicsit kikapcsol és újra feltölt. Kevésbé fogsz idegeskedni apró hülyeségeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!