Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártok a babának a sok sírással?

Nina0120 kérdése:

Ártok a babának a sok sírással?

Figyelt kérdés

Nem is biztos, hogy sokat sírok ( egy héten egyszer ), de amikor igen akkor belekerülök egy ördögi köreb. Egyrészt a rossz kedvem miatt, másrészt, hogy ártok vele a babónak, vagy legalább is biztos érzi és, hogy ezért én rossz anya vagyok. És persze a végére annyira belekavarodtam az érzések sokaságába, hogy azt sem tudom mi volt az eredeti problémám. Megrázom magam, befalok egy nagy adag édességet, és már jobb is egy kicsit. A következő hétig.

27hkm

#sírás #ártok
2014. nov. 30. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Ártasz, nem is keveset. De szerintem a sírásod fő okát kéne megkeresni, nem azt, hogy ártasz-e ezzel a babának.
2014. nov. 30. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobb mintha idegeskednél,legalább kiadod a feszültséget magadból.
2014. nov. 30. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Első! Voltál már terhes??

Teljesen normális szerintem a terhesség alatt ok nélkül sírni. Nekem is és az összes barátnőmnek volt ilyen... Legutóbb a barátnőm egy szép gyerekszoba miatt sírta el magát :) hormonok sajnos ezt teszik. Jó, hogy kiadod magadból. Nem hinném, hogy ártasz vele...

2014. nov. 30. 19:03
 4/6 anonim ***** válasza:
En nem banatomban de minden nap sirok. Ma pl azon, hogy milyen edesen jatszik egyutt a 2 gyerekem. Az elso 2 terhessegemet is vegigbogtem 😊 minden ok veluk erzelmileg ertelmileg testileg 😊
2014. nov. 30. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt végig folyton elérzékenyültem és könnyen elpityeredtem mindenem mind a három terhességemnél. Most a legutóbbinál az elején, amikor 11 hetes terhes voltam, meghalt a Nagymamám, akkor rengeteget sírtam. A babám most 3 hónapos, nyugodt, kiegyensúlyozott, szóval úgy néz ki nem lett semmi gond (lekopogom)
2014. nov. 30. 22:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Ma kórházba került a párom, eltört a válla, holnap műtik. Ma rengeteget sírtam. Egy részt miatta, mert aggódom, más részt nagyon nehéz elképzelnem hogy tudunk így mindent megcsinálni. Előttünk áll még egy költözés és van még jó pár dolog amit meg is kéne venni. Én meg így a 3. trimeszter közelettével nem nagyon tudok már ilyen dolgokat egyedül csinálni, maximum irányítani... Szóval kijutott a jóból. Ha van valami nyugtató ötletetek kíváncsian várom. :)
2014. dec. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!