Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 Honaposan hogy lehet megolda...

7 Honaposan hogy lehet megoldani az inkontinenciát?

Figyelt kérdés
Már 5Km-nél is sokzor bepisiltem mert rukapált a manó, most 7Km-nél minden reggel átázva kelek fel,a munkahelyemen is töször átáztam, nem tudom mit csináljak, ti voltatok ilyen helyzetben?.
2014. nov. 30. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerencsére ez elkerült, de ha az intomtorna valamiért nem javasolt (és addig is, amíg használ), lehet kapni inkontinencia betétet különféle méretekben. Ezek mások, mint menstruáció esetére készülők, mivel ugye mást kell felfogniuk. Pl. itt a legismertebb, ahol ingyenes termékmintát is küldenek - persze regisztrációért cserébe: [link]
2014. nov. 30. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az a Km?
2014. nov. 30. 08:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Hónap
2014. nov. 30. 08:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Pont kérdeztem erről a védőnőt. Három gyakorlatot javasolt. Pisilés közben állítsd meg a sugarat akár többször is 7-7 mp-re. Nem fog mindig sikerülni, de pár nap után javul. Háton fekve húzd fel a térdeid, és mintha valamit szorítanál velük, szorítsd össze szintén 7-7 mp-re. A harmadik pedig, keresztbe tett lábbal (állva) a fenekedet szorítsd össze szintén 7-7 mp-re.

Én eddig csak az elsőt csináltam, már most sokat javult.

2014. nov. 30. 09:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Már 2 éve intimtornázok de nem sokat segit,m . Valahogy nem tudom magamat rávenni hogy inkontinencia betétet/pelust használjak, ti mit csinálnátok?
2014. nov. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!