1/7 anonim válasza:
Nekem semmi nem volt a mensi elmaradásán kívül. Néha egy kis puffadás.
2/7 anonim válasza:
Fáradtság, álmosság, hasi szúrkálás.
3/7 A kérdező kommentje:
olyan a has szurka mintha megkéne jönnie a mensinek?
2014. nov. 18. 11:15
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok, ahogy visszanézem a terhesnaplóm, enyhe görcseim voltak, nem olyan éles/fájdalmas, mint menskor. Nyomó jellegű fájdalmam is volt, mely lefelé sugárzott a hüvelybe. Orrugulás, nagy eres mell és mellfájdalom, valamint kívánósság is szerepel a megfigyelt dolgaim között. 26 hkm
5/7 A kérdező kommentje:
es menstrualtal elso honapban? ?
2014. nov. 18. 12:57
6/7 anonim válasza:
Én jövő héten leszek 2 hónapos. Az alábbi tüneteim vannak: mellfájdalom, de ez már nagyon korán volt, még azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, azóta erősebben fáj, kb 2-3 naponta hányinger és enyhe hasszurkálás, mensi érzés. Ezek normálisak ilyenkor, de én pl még nagyon rosszul sosem voltam, hányni sem hánytam még. Menstruációm egyáltalán nem jött meg. Ha neked megjött, szerintem nem lehetsz terhes, ha mégis azt mutatja a teszt, akkor mielőbb menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!