Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes terhes vagyok a...

34 hetes terhes vagyok a babám koponyavég fekvésű legalább egy hete annyira fáj mikor mozgatja a fejét hogy csillagokat látok mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Most volt vizelet laborom és semmi gyulladás vagy "rossz" nincs a vizeletemben. Olyan érzésem van mintha kézzel nyomkodnák a hólyagomat.
2008. aug. 15. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Készíti a baba a helyet a megszületésre. A szeméremcsontok szétcsúsznak ahogyan a kis buksija lejjebb és lejjebb csúszik, és bizony nyomja a hólyagot is. Kitartás már csak néhány hét.
2008. aug. 15. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam is pont ez van, olyan, mintha a hólyagomat markolná meg valaki, vagy mintha tűvel szurkálnák. Néha a lélegzetem is elakad.
2008. aug. 15. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezeket már a 30.héttől érzem!A kis drága annyit izeg-mozog,hogy sokszor azt hiszem nem érek a wc-re.:)

Most tartunk a 36.héten,már annyi helye nincs ezekre a mutatványokra,szóval kitartás!!:)

2008. aug. 16. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!! Akkor ezzel nem vagyok egyedül hát mindegy kitartunk már tényleg nincs sok idő hátra! :D
2008. aug. 16. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, és nagyon sokat segített a labdán ücsörgés. Akkor nem fájt annyira! Érdemes beszereni egyet, nem túl drága! Könnyű szülést! :)
2008. aug. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!