Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Masnak is faj a puncija, meg...

Masnak is faj a puncija, meg a szemeremcsontja? 37 hetes pocakos vagyok, es kb ket napja csillagokat latok minden mozdulatnal. Ez lenne a tagulas? Mas is ennyire megszenvedi?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

34 hetes vagyok.

Egyik nap a derekam, aztán a csípőm, de ma pl. mintha az egész alsó részem ki akarna szakadni, ja és az aranyerem is fáj.

2009. jan. 25. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen,ez már a tágulás. én kb 2-3 hete érzem, most vagyok 38 hetes
2009. jan. 25. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
31hetes vagyok.Néha alig birok felkellni vagy megfordulni az ágyban.Ha sokat sétáloik akkor is erősődik.Kitartás,neked már nincs sok hátra.
2009. jan. 25. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

32 hetes vagyok és nekem is fáj sokszor a szeméremcsontom. És nekem is nehéz forgolódni az ágyban, nyíllal lent.

Kitartást! Könnyű szülést kívánok!

2009. jan. 25. 20:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hasam keményedik nagyon. Éjszaka is arra kelek fel, hogy alig birom megfordulni mert nagyon kemény.35 hetes kismami
2009. jan. 25. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem csak a szemeremcsontom, hanem konkretan a nagyajkak is fajnak...meg hat a csont is...alig birok felallni, tiszta benanak erzem magam
2009. jan. 25. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Mintha magamról olvasnék.Nekem szinte ugyanezek a tüneteim,én 35.hetes vagyok.Nem tudom ,de elég félelmetes érzés,nem lehet valami front???Mondjuk a hideg front az nekem halál.
2009. jan. 25. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem front, ez terhesség! ;)
2009. jan. 25. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van, csak már a 2. trimeszter eleje óta (most 30 hetesek vagyunk). A férjem segít forgolódni, felülni, tehát húz-von rendesen. És már nagyon utálom! Mármint, hogy ilyen szerencsétlen vagyok mozgásügyben.
2009. jan. 26. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!