Másnak is fáj a szeméremcsontja? 30 hetes vagyok még csak ez normális? Olyan kellemetlen.
igen,normális. nekem is kb. ilyen idősen kezdett fájni. nem akarlak elkeseríteni,de lesz még rosszabb is. ilyenkor tágul a szemérem csontod. készül a szülésre. ne aggódj:)
nekem volt olyan, hogy éjjel nem tudtam megfordulni az ágyban. kitartás:)
nem szivárog! ne aggódj:)
6,5 hónapos rosszaság anyukája
Szia!
Nekem is iszonyúan fáj a szeméremcsontom (és az egész csípőm is), főleg éjjel amikor elfordulok oldalra! Én most 39 hetes vagyok és kb. 2 hónapja fáj, de ez a hetek múlásával nálam csak fokozódott...
Én pont megkérdeztem a múltkor a dokit, hogy tök zárt méhszájnál szivároghat-e a magzatvíz, és azt mondta, hogy IGEN!!! Konkrétan így fogalmazott: annyi rés mindig van, hogy a víz utat találjon magának....
Remélem nálad nincs semmi ilyesmi, nem azért kérdezted. Egyébként én 30 hetes vagyok, a szeméremcsontom nem szokott fájni, csak a bal oldali csípőcsontom, mert ott fészkelődik sokszor a babó, és nyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!