Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol látok kis fényes csillag...

Mitol látok kis fényes csillagokat szinte az egész terhességem alatt?

Figyelt kérdés
Olyan fényesek,csillognak és hullanak le a plafonrol vagy ahol épp vagyok.Anyám szerint az idegektol,orvos szerint biztos leesik a vérnyomásom,de az mindig ideális.Hasonlo tapasztalatok?és nem szedek semmit,mielott még vki ezzel jonne...
2011. ápr. 8. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is előfordult már, de nem folyamatosan hanem ritkán és nem függött össze terhességgel! Hogy mitől van azt én se tudom...
2011. ápr. 8. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:

A boldogságtól:)

szerintem is a vérnyomásod ingadozik!én borzalmasan frontérzékeny lettem és ha jön a szeles idő akkor szédülök!

2011. ápr. 8. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:

A boldogságtól: ez aranyos volt, tetszett :-))))

Nekem is ilyen volt - többször is, el is ájultam :-(

A hirtelen leesett vérnyomásom volt az oka. A dokinál és otthon amúgy mindig hibátlant mértünk. A védőnőm megmosolygott, hogy igen, ez már csak ezzel jár.

Aztán a 15.héttől teljesen elmúlt.

2011. ápr. 8. 09:53
 4/6 A kérdező kommentje:

De én holnap fogok belépni a 9.honapomba,és már az elso héttol szinte látom...érdekes!!!olyankor nevetek 1jot,hogy már megint szorakozik velem a kicsi... :D

De remélem nem vmi daganat nyomja az agyam vhol,azért halucinálok!!!

Koszi a válaszokat.-Bia

2011. ápr. 8. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne is viccelj ezzel a daganattal..nekem is van ilyen és én mindig mondom apának viccesen hogy itt az angyalkám aki vigyáz rám és jelzett:D
2011. ápr. 8. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:

én ezzel nem viccelni akarok,csak meg vagyok ijedve.

Hát remélem,hogy a kicsinkom szorakozik csak velem :)

De ha nektek is van ilyen,akkor megnyugodtam.Koszonom szépen a válaszaitokat!!!

2011. ápr. 8. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!