Mit esztek, ha éhesek vagytok, de nem kívántok semmit?
Én is sokszor vagyok így. VAn hogy eszek-van hogy jól esik,van hogy nem, van hogy nem eszek...
Ez nagyon egyéni és eseti, nem lehet általános receptet adni rá. Ha nem eszel, az sem baj, a babának nem ártasz azzal sem...
Egyél pár falatot, és ha jól esik, egyél még, ha nem esik jól, ne egyél többet...
Náha amúgy csak szomjasak vagyunk és 2 pohár víz megoldja a problémát.
Én is sokszor vagyok igy.Akkor nem csak én:)
Amikor nem kívánok semmit se, de enni is kéne, mert agyomrom is fáj, akkor főzök tejberizst jó puhára, kakaósan, vagy kakaót,mert tej az ált van itthon.Ha van akkor joghurt, ha az sincs, akkor megeszek egy 800 gr-os meggybefőttet:D
( ez nem drága és finom is, na meg vaspotlásnak se utolso)
Vagy narancsot szoktam enni ha van, vagy banánt.Ha semmi nincs, akkor mindig van itthon aszalt gyümi, barack vagy szilva.
Ezek mindig mennek, ha nem akarok rendes kaját enni akkor is.
Te miket szoktál??
Utolso vagyok.
Túró rudi is mindig megy, vagy friss gyümilé(gyümölcscentrifugával-alma,répa,egész citrom, egész narancs)
35 h km
Nekem sz orvos szólt, hogy egyes sokkal többet, mert nem nől rendesen a baba. Meszes a méhlepény, és nem jut hozzá elég tápanyag, ezért, ha bírok, akkor egyfolytában egyek. Már csak 3 hét van a szülésig. Nem is gondoltam,hogy ilyen nehéz feladat sokat enni. De örülök, hogy nem vagyok vele egyedül. Eddig én a befőttel nem próbálkoztam, most majd megpróbálom. Köszi a tippet.
Amúgy én is sok gyümölcsöt, tejterméket eszem. Pár napja a műzlit is nyomatom:)
Könnyű szülést, és jó étvágyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!