Kismamak, hanyadik honapban vagytok, es mit kivantok eppen, vagy mit kivantatok a "kivanos" korszakotokban?
Szia!
7 hónapos vagyok és a kiwiért nagyon oda vagyok,de ez csak pár hete tart.Előtte nem volt semmi amit kívántam volna.
Nekem 4 hetem van.
Dinnye és eper, ipari mennyiség.
És szex...
XD
mást sosem kivántam, volt pár nap kivikorszak a 20 hét körül, de semmi extra.
Napi fél kiló eper a minimum, sok folyadék, és egy pici édesség minden nap (túrórudi/ fagyi)
32. hét
35hetesen visszanézve: nagyon csípős káposztasaláta az első két hónapban, sós rágcsák, zöldség gyümölcs, rengeteg hús, keserű dolgok, úgy a 20. hétig, sajt, csokipuding, joghurtok, gyümi, fagyi, eper! pedig végig favoritok.
Ebben a melegben minden folyékony, és hideg dolog jöhet(fagyi, joghurt, és a gyümik a hűtőből(még azt is beteszem egy picit hűlni, amit nem kéne)
Én most 36 hetes vagyok és kb egy hónapja nagyon kívánom a Cerbona puffasztott búza szeletet - azelőtt ki nem állhattam!!!! Egy raklapnyit meg tudnék belőle enni...
Ezt megelőzően a Tzaziki saláta ment éjjel-nappal!
:-)
:)
En 20 hetes ikerterhes vagyok, es megorulok a citrusfelekert! Vilageletemben utaltam a narancsot szilard formaban, facsarva oke, de enni sosem birtam, erre ujabban napi 1 (!) kg narancs is lemegy, annyira kivanom. Citromot is eszem neha magaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!