Mit kellene tennem? Adjatok tanácsot, főleg ha volt / van valaki hasonló helyzetben. Csak normális válaszokat várok.
Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék. 6 hetes kismama vagyok, utolsó évs gimnazista(20). A párommal(27) 1.5 éve vagyunk együtt. Sajnos nagyon sokszor becsapott meg hazudott nekem, mikor bajban volt mégis mentem utána és mindent megtettem érte. Nagyot csalódtam benne, mert mikor a legjobban számítottam rá, akkor hagyott cserben. Szakítottam vele, pedig mindennél jobban szeretem, de visszakérte magát kis idő múlva, igérvén mindent. Eredményként lettem most állapotos. Amiket akkor ígért tartja is, de kicsit kételkedem benne. Én meg szeretném tartani a gyereket, annak ellenére, hogy nem érzem magamat késznek arra. hogy anya legyek. Ő először azt mondta, hogy ütközik az elveivel, majd miután mondtam neki, hogy nem szeretném elvetetni, azt mondta neki nincsen ellenére a megtartás sem, csak az zavarja ami engem is, hogy mindketten a szüleinkkel lakunk. Tulajdonképpen akkor én most rábeszéltem? A baba megtartását rajtunk kívül mindenki ellenzi. Ha minden jól megy, akkor albérletbe megyünk, de ahhoz kell egy biztos állás neki, mert ami most van az nagyon bizonytalan. Ti mit tanácsoltok? Mit kellene tennem? Megtartsam vagy vetessem el? Bocsi, hogy hosszú lett, de csak a tisztánlátás kedvéért. Előre is köszönöm a válaszokat.2010. jan. 30. 19:00
31/36 A kérdező kommentje:
*baleknak
2010. febr. 15. 15:26
32/36 A kérdező kommentje:
Kedves 14.02. A kérdésemet 01-30 19:00-kor tettem fel, ma pedig 02.15 van :)
2010. febr. 15. 15:28
33/36 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azt a kommented ma írtad 13.46 kor. Nem az időpont számít hanem a stílus, a hangnem amiben írsz, hogy amit elvársz azt magad is tartsd be! Ezek tényleg csak érdeklődő kérdések voltak és nem támadóak! Ha a komment a balekosnak szólt akkor címezd annak mert más normális válaszoló magára veszi, ráadásul nem is tehet mást mert aki balekozott annak nem mehetett ugyanis az ő kérdése a barátodra vonatkozott és nem a gyerekre! A hülye kérdésre (amit én kérdeztem meg még valaki) az volt a válaszod, hogy benned él! Gondolom nem a barátod él benned!!
34/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Elnézést, ha magadra vetted, mint mondtam nem neked szólt. Aki a balekot írta, rám értette nem a gyerekemre, vagy a páromra. Csak azt nem értem, akkor miért válaszol egyáltalán, ha baleknak tartja a kérdezőt? De valószínűleg mert egy értelmetlen ember :)
2010. febr. 15. 19:36
35/36 anonim válasza:
Igen, minek ír az ilyen ember? Miért gondolja, hogy szükség van az ilyen válaszokra? Különben hogy vagy? Rendeződtek a dolgok?
36/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is így gondolom :)
Még nem rendeződtek egészen, de kezdenek alakulni a dolgok. Úgy néz ki, most lesz házunk, én meg közben jelentkeztem továbbtanulni is csak levelezőn. Alakulnak a dolgok, remélem így is marad. :)
2010. febr. 16. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!