Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miután megszületik a gyerek...

Miután megszületik a gyerek mi lesz a hassal?

Figyelt kérdés
Mennyi időután megy össze vagyis ahogy jön ki a gyerek a puncin, akkor úgy a has is megy össze? Vagy hogy van ez? Főleg ha valaki vény nagy posival, mikor lesz normális a hasa?
2014. nov. 28. 23:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok terhes...

# 18, normál tethesség esetén a babávaé együtt kb 10kg hízás a normális. Nyilván ha valaki elhízik, akkor ugyanúgy fogy lée, mintha baba nélkül hízott vpéna el.

Azt ne mondjátok, hogy 1-2-3 év, mert van pár ismerősöm aki 1-2 hónap után ugyanolyan mint teherbeesés előtt.

2014. dec. 10. 01:47
 22/27 A kérdező kommentje:

# 20,

nem erről van szó!!!

az érdekel, hogy szülés után közvetlenül, nem egy hét múlva.... Az ilyen hasra meg ott a plasztika, fáj, de ez van.

2014. dec. 10. 01:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Okoska egy kis zsír mindenképp megy oda ha 10kg hízol terhesség alatt akkor is!nekem is így volt!mit nem ertesz ?nem 5perc amíg lemegy mivel kitágul a méhed!!de nem is évek..a6 hetes kontrolig álltalában visszamegy!!
2014. dec. 10. 03:02
 24/27 A kérdező kommentje:
Milyen 10kg-ot hízok? a baba súlyát, magzatvizet nem számolod? És még én vagyok az okoska... Az kb nagyobb babánál 6kg, szóval 3-4kg a zsír. És nem a zsírról van szó.
2014. dec. 12. 23:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Te nagyon hülye nem hasra 10kg hanem összesen!!ami nem szamít sok hízasnak..mit nem ertesz te ?amugy 20x megvalaszoltak a bugyuta kérdésed és meg mindig ezen lovagolsz!!nem is legyèl terhes mert olyan sötét vagy..mar napok óta ezen gondolkozol mi lesz a hassal szülés utan!!
2014. dec. 13. 00:04
 26/27 A kérdező kommentje:
Ne4m hasra te nyomorék, ha oda vissza hízik vki 10kg-ot az iszonyat sok.
2015. jan. 3. 02:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Óó te jó ég... Nagy az Isten állatkertje -.-"
2015. jan. 3. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!