Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miután megszületik a gyerek...

Miután megszületik a gyerek mi lesz a hassal?

Figyelt kérdés
Mennyi időután megy össze vagyis ahogy jön ki a gyerek a puncin, akkor úgy a has is megy össze? Vagy hogy van ez? Főleg ha valaki vény nagy posival, mikor lesz normális a hasa?
2014. nov. 28. 23:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

23 ÉVES VAGY ÉS OLVASÁSOD 0..

GENETIKA valakinek 2-3 év mire visszaáll.

Valakinek pár nap és vissza áll.

Viszont az ideális a 9 hónap mire visszahúzodnak a szervei..

2014. nov. 29. 00:49
 12/27 A kérdező kommentje:
Igazzából az érdekel, hgy hogyan tűnik el a has. Látványoan megy össze? Kijön a baba és azonnal vagy fokozatosan. Olyan furi nekem. :D
2014. nov. 29. 00:50
 13/27 A kérdező kommentje:
2-3 év? persze, megszül a nő és utána egy évig úgy nz ki mint aki terhes? Így lenne ember aki szülni akarna?
2014. nov. 29. 00:51
 14/27 anonim ***** válasza:

"valaki vény nagy posival"

Ezt magyarázd már el,mit jelent!

2014. nov. 29. 06:12
 15/27 anonim ***** válasza:

Igen, van ember, aki így is szülni akar. Mert amikor gyereket akarsz, úgy igazán, akkor pont leszarod, mi lesz a hasaddal! Amíg jobban érdekel, meddig van hasad, ne vállalj gyereket, mert az értékrended el van tolódva.

A has min. pár hónapig szülés után megmarad. Nagyon ritka, akinek úgy húzódik vissza, hogy nyoma sem marad semminek. Szülés után kb. félidős terhesnek tűnik mindenki. A méhnek legalább 9 hónap kell a teljes regenerálódáshoz. Meglepő vagy sem, nem lufik vagyunk, ami ha kipukkad, összeesik. Itt izmok és szalagok nyúlnak ki, aminek idő kell, mire legalább nagyjából visszahúzódik.

2014. nov. 29. 08:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Huha... Én 23 éves vagyok, van egy másfél éves kisfiam. Nos, nekem még can hasam. Persze nem akkora mint amekkorával mentem szülni, de azért látszik. Ín nem bánom,mert szültem egy tündéri kisfickót aki életem értelme. Egyébként volt olyan csaj a szobában, akinek szülés után 2 nappal full lapos hasa volt. Ez alkat, genetika függő.
2014. nov. 29. 08:43
 17/27 anonim ***** válasza:

Az en tapasztalatom:

Az elso lanyom szuletesenel azonnal osszeesett a hasam amint kijott a gyerek es eleg hamar visszahuzodott, eredeti allapotaban jottem el a korhazbol. Itt kaptam oxytocint.

A masodik lanyomnal nem esett ossze azonnal, kellett par nap, de 1 het utan olyan volt mar mintha nem szultem volna. Ennel a szulesnel nem kaptam oxytocint, fajdalmas is volt az osszehuzodas.

2014. nov. 29. 08:59
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező azt hitte ahogy jön ki a gyerek màr megy is vissza eredeti formàjàra a has..mint egy rajzfilmben:))ez vicces tudod azért oda rakodik le àm zsírocska is és kitàgulnak szallagok izmok a méh!!nem úgy van az, h csak visszaugrik!!aki meg jo sokat hízik és le se fogy annak sokaig nagy marad mivel lesz ott hàj,meg van olyan is akinek gyorsan lefogy es lesz ott löttyedt bőr..akinek meg jók a kötőszövetei szépen visszahúzódik és szép lesz a hasikàja..ez genetika!!:)
2014. nov. 30. 02:25
 19/27 anonim ***** válasza:
Te nagyon hülye vagy!!! Gyerek...Jézusom szegény kisbaba meg ilyenekn gondolkodol nekem a legnagyobb problémám az lesz egészséges e a kisbabám és vele leszek elfoglalva nem a hasammal látszik nem tudatos családtervezés volt :D
2014. dec. 1. 07:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát agyiszinted üti a 15évesekét..

Miután megszül egy nő VAN OLYAN AKI MÉG ÚGY NÉZ KI mintha még TERHES lenne... mert nekem példáúl a szobatársamnak olyan volt a hasa. Nekem meg lement a hasam 2 hónapja szültem és már lapos a hasam. :) De én ezért tettem is, hogy ilyen legyen. Amúgy 1,5 éve szült barátnőm neki még van még pocakja..hiába szoritsa le..eddzeni meg lusta.. :)

amúgy szülés után ilyen általában:

[link]

[link]

De amúgy google a barátod és most nem röhögnének rajtad..mert azért egy 23 éves NŐNEK már érettebbnek kéne lenni-e de szerintem te nem vagy 23..csak hazudtál végülis anonim oldal.. Nem hiszem el, hogy egy nálam 2 évvel idősebb nő az én korosztályomból ilyen idi.óta legyen.. :( mert az már régen rossz....

2014. dec. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!