Ki mit tud a Pulsatilla C30 homeopátiás bogyóról? Farfekvés miatt javasolta a szülésznőm.
Nyugtalanságra is lehet.DE az enyém fejvégu, akkor ugye nem fordul vissza farosba ha szedem?
35 hkm
Nem mostanában fogok szülni, hiszen még csak a 32. héten járok, szóval biztosan nem tágulásra mondta, inkább a megfordulást segítheti elő.
2 hete még fejvégű volt, és tegnap mondta a doki, hogy farfekvéső, mondta, ha a 34. hétig nem fordul be, lehet császár lesz(első baba)
Szia!
Szeretném megkérdezni, hogy végül szedted-e a Pulsatillát és befordult-e a baba? Én is ebben a cipőben járok mint te és érdekelne a tapasztalatod. Előre is köszönöm!
Utolsónak:szia, végül nem mertem szedni, mert féltem mi lesz ha..., a 34. héten már fejjel lefelé volt a kisfiam, és természetes úton született:)Most már 4 hónapos, és 7500g az én nagyfiam:))
Boldog babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!