Sírós vagy várandósan? Én ezt olvasgattam, és sokat nevettem ezeken az édes gyerek szövegeken. Aztán a nevetés átment zokogásba. A férjem és a 7 éves kisfiam megijedtek. Nem tudták mi bajom. Ti voltatok hasonló helyzetben? 35 hetes.
aranyos kis dumák.a fiaim is szoktak hasonlókat.nem tudom egyébként.én még nagyon az elején voltam síros.bár mire szülök,lehet,hogy ujra visszatér.
23 hetes km
XD jesszusom de jót nevettem:D Várom már mikor az én lányom is ilyeneket mond:D
Barátnőm 3 éves kislánya a múltkor megszólalt:
" Anya én jó pasikkal akarok randizni "
Én is.Hnap leszek 36 hetes.
Tegnap férjemmel beszélgettünk, megint jóslóztam, megsimogatta a pocim és szépen mondta neki h nyugodj meg, olyankor általában elmulik.Na ez olyan aranyos volt, hogy elobb mosolyogtam, majd nevettem, utánna meg rámtort a sirogorcs, de potyogtak a konnyeim vagy 5 percig, levegot is alig kaptam.Majd abbamaradt megint vigyor.Erre megszolal, hogy ennyire fájt?Mert akkor nem csinál tobb babát, na ezen megint elkezdtem zokogni....Szegény párom..:)
De nem voltam sose ilyen síros meg semmi, még csak el se nagyon érzékenyulok.Tegnap ota meg vagyok kattanva.Tiszta hullámvasut a hangulatom.Reggel jo kedvem volt, barátnommel vettunk fulbevalot a picinek, mászkáltunk, aztán rossz kedvem let a hótól.Hazajottem kiabáltam a mikroval h miért ilyen lassan melegit, utánna jokedv, majd letargia, hogy olyan egyedül vagyok.Rajtam kivul 3an voltak meg a kutyánk.Szoval érdekes.Lehet közeleg a szülés????
36 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!