Normális ha egy kicsit csalódott vagyok amiért a dokim azt mondta hogy fiam lesz?
Most lehet, hogy csalódott vagy, de ez el fog múlni.
Mi is kislányt szerettünk volna, és kisfiú lett. Kb. 10 mp-ig voltam csalódott, amíg meg nem láttam a pofikáját. :) Most már ezer lányért sem cserélném el!
Én úgy szeretnék fiút!!! (még csak 11 hetes, és négy napos vagyok, úgyhogy fogalmam sincs a babócám neméről), ha valaki kérdezi, hogy mit szeretnék, mondom a sablont, hogy egészséges babócát, de a szívem legmélyén fiút szeretnék.
Valószínűleg hasonlóan fogok érezni, ha kiderül, hogy lányom lesz, bár hamar meg fogok barátkozni a gondolattal, remélem.Mindenképpen csodálatos érzés lesz, és mindenképpen lesz sok nehézség, de szerintem ha megszületik egy idő után el se fogod tudni képzelni, hogy mi lenne, ha nem ő lenne, hanem egy lány :)
Nem írta senki de GrATULÁLOK!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A lényeg hogy ne ugy gondoljunk a kisbabánkra a kezdeti szakaszban hogy kisfiú vagy kislány, mert esetleg meglepetés érhet bennünket. Most hogy aludtam rá egyet én vagyok a világ legboldogabb kismamája. A kisfiam hatalmas mocorgásokat rendez a pocimban, és egy pillanatig nem gondolok rá kevesebb örömmel mintha lány lenne.:-)))
Mindenkinek boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!