Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha egy kicsit csalódo...

Normális ha egy kicsit csalódott vagyok amiért a dokim azt mondta hogy fiam lesz?

Figyelt kérdés
Borzasztóan örülök, és a fő hogy egészséges legyen, de azt gondolom más is érzi amit én, hogy egy kicsit akkor is eltolódott a mérleg a kislány fele, és el sem tudom még képzelni hogy kisfiam lesz.19 hetes kismama
2008. aug. 15. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Most lehet, hogy csalódott vagy, de ez el fog múlni.

Mi is kislányt szerettünk volna, és kisfiú lett. Kb. 10 mp-ig voltam csalódott, amíg meg nem láttam a pofikáját. :) Most már ezer lányért sem cserélném el!

2008. aug. 15. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Én úgy szeretnék fiút!!! (még csak 11 hetes, és négy napos vagyok, úgyhogy fogalmam sincs a babócám neméről), ha valaki kérdezi, hogy mit szeretnék, mondom a sablont, hogy egészséges babócát, de a szívem legmélyén fiút szeretnék.

Valószínűleg hasonlóan fogok érezni, ha kiderül, hogy lányom lesz, bár hamar meg fogok barátkozni a gondolattal, remélem.Mindenképpen csodálatos érzés lesz, és mindenképpen lesz sok nehézség, de szerintem ha megszületik egy idő után el se fogod tudni képzelni, hogy mi lenne, ha nem ő lenne, hanem egy lány :)

Nem írta senki de GrATULÁLOK!

2008. aug. 15. 22:23
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! A lényeg hogy ne ugy gondoljunk a kisbabánkra a kezdeti szakaszban hogy kisfiú vagy kislány, mert esetleg meglepetés érhet bennünket. Most hogy aludtam rá egyet én vagyok a világ legboldogabb kismamája. A kisfiam hatalmas mocorgásokat rendez a pocimban, és egy pillanatig nem gondolok rá kevesebb örömmel mintha lány lenne.:-)))

Mindenkinek boldog babavárást!

2008. aug. 16. 10:07
 14/14 anonim válasza:
Én is lányt akartam nagyon... aztán kisfiam lett. De abban a percben, ahogy odaadták, kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy kukija van. Hiszen olyan gyönyörű, szép és erős :))) Persze a nők általában lányt akarnak, mert valahogy sokszor magukat látják benne, vagy valahogy jobban el tudják képzelni, hogy egy kislányt hogyan kell nevelni. De egy kisfiút is épp úgy lehet szeretni :) Nekem is megvoltak az álmaim, hogy majd a lányomnak milyen rucikat veszek, meg milyen okos, szép de vagány kislány lesz belőle. Nos, nem így lett. Na és... Rájöttem, hogy olyan tündéri fiúruhák vannak, amikben igazi kis pasi a fiam, és majd lehet vele mindneféle vagány dolgot csinálni, kicsit beleástam magam a fiús dolgokba és rá kellett jönnöm, hogy fiút nevelni egy nagyon izgalmas kihívás.
2008. aug. 19. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!