Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés, amikor keményedi...

Milyen érzés, amikor keményedik a has? Mikortól jelentkezik?

Figyelt kérdés

Sokan kérdezgetik,kismamatornán is,hogy keménykedim e a hasam!hát nekem meg fogalmam sincs,első baba,azt sem tudom,mit kell érezni,amikor keménykedik a hasam!mondjátok el légyszi,hogy a has mely területén és mit kell éreznem!

Tüsszentésnél szoktam olyat érezni,mintha elszakadt volna ott bent valami,olyan görcs lesz benne,aztán pár sec alatt eloszlik a fájdalom,ez lenne az?köszönöm a válaszokat

18hetes vagyok

2014. nov. 24. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
41%

terhesség utolós hetében szokott leginkább

korábban is előfordulhat ha nem pihen eleget a kismama

ha kemményedne, hidd el határoottan tudni fogod

olyan szorító érzés, hasonlít amikor összeszorul az ember gyomra, csak ezt alhasban érzed

2014. nov. 24. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez később jelentkezett, kb. a 32. héten. Az egész hasam olyankor olyanná vált, mint egy dinnye, feszült mindenhol és szó szerint kemény volt minden részen.

Amikor a babám nagyobb volt és kinyomta magát a hasam valamelyik részén, akkor ott is megkeményedett a hasam, de ez csak a baba miatt volt. Az igazi keményedéskor az egész hasad nagyon keménnyé válik, és olyan mintha jól befeszítenéd, csak éppen nem te csinálod magadtól, hanem ez ellen nem igazán tudsz tenni.

2014. nov. 24. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én úgy írnám le,hogy feszítő érzés,és mintha elnehezülne a hasam.Ahol a feszítést érzem,ott kőkemény lesz a hasfalam,nem lehet betapintani.Arra nem emlékszem mikor éreztem először,de a 28-29.héttől érzem rendszeresen délután/este felé, ha napközben nincs időm pihenni.Görcsölni,nem szokott.
2014. nov. 24. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Aham,értem!akkor ez még sokkal később várható!akkor minek kérdezgetik?!na mindegy!hát igen,ilyen érzésem még nem volt!

Köszönöm,h válaszoltatok

2014. nov. 24. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Én egész végig keményedtem, középidőtől már nem minden nap. Sokáig, 15-20 hét között, szinte állandóan kemény volt a pocakom. Kemény, nem tudom másképp leírni. Kellemetlen, feszülő érzés volt, de nem fájdalmas és nem is görcsöltem egyszer sem. Aztán már 34-35. héttől olyan összehúzódás félék voltak, 1 percig kb. Szintén kellemetlen, de nem fájdalmas. Naponta többször, de ezek nemsokára elmúltak, nem úgy mint a terhesség első felében.
2014. nov. 24. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
mesélj magadtól a terhességedről, kíváncsiak csak nem tudnak mit kérdezni
2014. nov. 24. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én 26 hetesen kezdtem keményedni már múlt héten. Pici lányom van, sajnos nem tudok sokat pihenni. Tudni fogod hogy keményedik, amikor érzed majd.
2014. nov. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!