Milyen érzés, amikor keményedik a has? Mikortól jelentkezik?
Sokan kérdezgetik,kismamatornán is,hogy keménykedim e a hasam!hát nekem meg fogalmam sincs,első baba,azt sem tudom,mit kell érezni,amikor keménykedik a hasam!mondjátok el légyszi,hogy a has mely területén és mit kell éreznem!
Tüsszentésnél szoktam olyat érezni,mintha elszakadt volna ott bent valami,olyan görcs lesz benne,aztán pár sec alatt eloszlik a fájdalom,ez lenne az?köszönöm a válaszokat
18hetes vagyok
terhesség utolós hetében szokott leginkább
korábban is előfordulhat ha nem pihen eleget a kismama
ha kemményedne, hidd el határoottan tudni fogod
olyan szorító érzés, hasonlít amikor összeszorul az ember gyomra, csak ezt alhasban érzed
Nekem ez később jelentkezett, kb. a 32. héten. Az egész hasam olyankor olyanná vált, mint egy dinnye, feszült mindenhol és szó szerint kemény volt minden részen.
Amikor a babám nagyobb volt és kinyomta magát a hasam valamelyik részén, akkor ott is megkeményedett a hasam, de ez csak a baba miatt volt. Az igazi keményedéskor az egész hasad nagyon keménnyé válik, és olyan mintha jól befeszítenéd, csak éppen nem te csinálod magadtól, hanem ez ellen nem igazán tudsz tenni.
Aham,értem!akkor ez még sokkal később várható!akkor minek kérdezgetik?!na mindegy!hát igen,ilyen érzésem még nem volt!
Köszönöm,h válaszoltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!