6 hetesen vérzés. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Roviden a tortenet. 10 pozitiv teszt utan elmentem az orvoshoz 3 nap kesessel. Akkor voltam 4 hetes kb. Hasi uh -ot csinalt de nem latott semmit. Azt mondta menjek vissza ket het mulva. Idopontom jovohet szerdara van. Hamarabb nem kaptam. Volt meg itthon egy tedzt tegnap este megcsinaltam rogton kijott a masodik csik. Ma viszont delelott elkezdtem verezni es keso delutanig tartott. Friss piros volt. Nem gorcsoltem nem fajt a hasam talan egyszer lehetett erezni minimalisan. Mi lehet ebbol?2014. nov. 23. 00:51
11/19 anonim válasza:
Hát. Ez marhaság volt tőled! Azonnal kórházba kellett volna menned! Én is véreztem hat hetesen, kiderült, alacsony a progeszteron szintem és kezdett leválni a nyálkahártya pont a petezsák mellett. Azonnal kaptam hormonpótlást és szigorú pihenést javasoltak. Ez az eset nagyon gyakori, de ha valaki korán elkezdi szedni a hormontablettát, elég nagy esély van arra, hogy megússza a vetélést.Menj be az ügyeletre!
12/19 anonim válasza:
11-es vagyok. Haematomának hívják, igen. Nekem is az volt.
13/19 anonim válasza:
12 Haematómára sosem adnak hormonpótlást. Főleg az első időben. Kapsz 2 hetet, vagy megy vagy marad a terhességed.
14/19 anonim válasza:
13, de igen, adnak, nekem is adtak, 11. héten véreztem. Lehet, hogy kórháza válogatja.
Nem a 11-es vagyok.
15/19 anonim válasza:
13-as! Nagyon rosszul tudod! Nekem is adtak.
16/19 anonim válasza:
Hogy vagy azóta, kedves Kérdező?
17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm aránylag "jól"...
Megvizsgált az orvos, és közölte, hogy ikerterhességnek indult, de az egyik baba elment!...a Másikkal lassan 8 hetes leszek!
2014. dec. 1. 07:47
18/19 anonim válasza:
Ooo :-(
Sajnalom a kicsit, de a masik megmaradt neked. :-) ez jo!
Jo egeszseget, boldog babavarast kivanok!
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Engem is ez bíztat hogy a másik pici megvan! És remélem hogy semmi baj nem lesz vele!
2014. dec. 1. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!