Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a teendő akkor, ha a Nődoki csak 3hét múlva tud fogadni, de a fog. Gátlomat pedig Csütörtökön elkellett volna kezdenem? Mire számítsak menstruációkor? Erősebb vérzés előfordulhat?
ez nagy gáz.nem tudsz elmenni sztk rendelésre h felirják?
összefogja zavarni a ciklusodat.
Az a baj,hogy az sztk-ban kell bejelentkezni a dokihoz...és nem hinném,hogy felírják,mert már lejárt az 1évem kb:2hónapja:SMásfél hónappal a vizsgálat előtt kaptam időpontot!Gázos nagyon...nem tudom mit tegyek...szünetet tartsak,vagy a következő hónapban kezdjem el??
Amúgy köszönöm a válaszod!:)
Szia:)Ott is kérik a cytológiai lapomat,és ha le van járva az 1év,akkor nem irja ki,már egyszer próbálkoztam ezzel!
De megpróbálom mégegyszer!Vagy ha elmennék a nődokihoz,hogy irja ki,mert kiesik 1hónapom,akkor kiírja abban az esetben ha nem érvényes a cytológia,de van már időpontom???
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Még várom az infókat azért!
Ha már el kellett volna kezdeni, akkor tök mindegy. Nem szabad a ciklus közepén elkezdeni..
Elmész dokihoz, és megvárod a következő menzeszed az első tabival. Persze ha már ott leszel a dokinál, kérdezd meg tőle is, hogy hogy kell elkezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!