Xepil szolott szellemcsikos lenni, jart mar igy vki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudom itt mennyire latszik de ez mar a masodik opyan tesztem amin latszik 3 percen belül egy halvany csik. jart mar igy valaki?
2014. nov. 22. 04:40
1/11 anonim válasza:
en ezen szellemcsikot sem latok.
Mikorra nem varod? Ezetleg probalj par nap mulva tesztelni ujra.
2/11 anonim válasza:
Ezen a kepen nem latok szellemcsikot. De amugy en anno vagy 20 tesztet ellottem (többfelet),egyiken sem volt szellemcsik.
4/11 anonim válasza:
én nagy teszt felismerő vagyok de ezen még én sem látok második csíkot vagy rosszul fényképezted vagy odaképzelted
5/11 A kérdező kommentje:
az lehet h ti nem latjatok de szabad szemmel jol lathato. az erdekelne h volt e vkinek xepilen szellemcsik erre valaszoljatok legyszi
2014. nov. 22. 06:48
6/11 anonim válasza:
drága kérdező ! többen nem látjuk te látod mégis mit vársz ?????
7/11 anonim válasza:
ha szabad szemmel jól látható lenne akkor itt is lehetne látni hidd el.....
8/11 anonim válasza:
száradási csík lehet egyébként a teszteken én még exepilen nem tapasztaltam....hogy válaszoljak a kérdésedre
9/11 A kérdező kommentje:
de sok rosszmaju van itt edesistenem. biztos egy bekepzelo elmebeteg vagyok. a kepet "csak" mellekeltem a kerdesem lett volna a fontos.de haggyuk felejtsetek el. ide mar nem erdemes kerdest feltenni mert egybol jonnek a bunko hozzaszolasok. en ertem h ti nem latjatok caak ezt mas hangnemb is letne kizolni.mind1 fwlejtsetek el amit kerdeztem ;)
2014. nov. 22. 08:10
10/11 anonim válasza:
Hogy a kérdésedre vàlaszoljak...az x epil az egyik legmegbízhatóbb teszt,interneten is utàna tudsz nézni..nekem soha nem tévedett még..mikor babàs lettem nem,h halvàny csík de erősebb lett rajta a csík mint a kontroll! Ez amúgy tényleg egy teljesen negatív teszt! Sajnàlom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!