Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki a...

Van itt olyan kismama, aki a terhesség elején van és dohányzik még?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 09:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Remélem nincs, mert az nagyon szomorú lenne.
2014. nov. 21. 09:53
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Nekem ahogy kijött a 2 csík,onnantól 1 szivást sem szivtam bele!Lehet nem lesz baja a babának,de ha mégis,akkor hibáztathatod magadat egy életen keresztül.
2014. nov. 21. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Én 4- hós vagyok.

Előtte napi 20-25 szálat szivtam.

Napi 2-3 SLUKKOT szivok a tesóm cigiébe.

A doki "elmosolyodott" amikor mondtam.

Tudom hogy nem jó,de igy pszichésen nem ragaszkodom túlzottan.

2014. nov. 21. 10:28
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Nekem 2 napig volt nehéz.

Amikor megvettem a tesztet, akkor vettem cigit is. Megcsináltam a tesztet, pozitív lett. Onnantól úgy voltam, hogy ezt a doboz cigit még elszívom. Aznap még cigiztem, másnap 2x gyújtottam rá, 2-2 slukk után nyomtam is el, mert borzasztó lelkifurkám volt. Azóta nem gyújtottam rá, ennek 3 hete, nem is hiányzik, meg sem fordul a fejemben, hogy újra rágyújtsak, pedig napi 1-1,5 dobozzal szívtam előtte.

2014. nov. 21. 11:42
 5/16 anonim ***** válasza:
79%
Pozi tesztnél én is eldobtam. Barátnőm végigbagózta a terhességét, és asztmás a kisfia, meg állandóan befullad! :/ Ez nem játék...azzal ne csesszünk már ki egy életre, akit mindenkinèl jobban szeretünk!
2014. nov. 21. 13:36
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

[link]

és ez a kisfiú már megszületett, a méhen belüli nem is tudja miért érzi magát olyan sz*rul.

Nem ezt a videót kerestem amúgy, hanem azt az ultrahang felvételt, ahol dohányzás közben nézik a babát. Görcsei vannak és rángatózik míg anyukája "csak 1-1 slukkot elszív, mert amúgy olyan ideges lenne..."

2014. nov. 21. 14:24
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

http://www.youtube.com/watch?v=vxYKXPlf_gw

[link]

Nem érdekel, ha lepontoznak azok, akik mentegetik magukat, ha csak 1 kismamát is meg tudok győzni ezzel, hogy ne tegye tönkre a gyerekét.

2014. nov. 21. 14:34
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
5-ös vagyok! Jól lepontoztatok! :) Tehát sok a bagós kismama, és szerintetek nem káros!? :) Hát akkor szívjátok napi két dobozzal!!! Nem nekem kell végignéznem a gyereketek szenvedését, hanem nektek! Ha nekem nem volt igazam akkor szerintem senkinek!
2014. nov. 21. 15:23
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Miután pozitívat teszteltem egy szál cigire gyújtottam rá, és a felét eldobtam...lelkiismeret furdalás.

Már 5 hónapos a kislányom, és azóta nem dohányzom.

2014. nov. 21. 17:35
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
2-es vagyok!Nyugi 5-ös,engem jobban lepontoztak!Mindenki döntse el maga.
2014. nov. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!