Lehetséges hogy 7 hetes terhességnél a doki nem látja az embriót és szívhangot sem talál?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap voltam dokinál és mondta hogy véget kell vetni a terhességnek mert szerinte üres a petezsák.Nem volt semmi vetélélsre utaló panaszom,vérzés görcs stb.Sőt még most is nagyon fájnak a melleim és folyton hányingerem van.A doki erre azt válaszolta hogy a tünetek egy ideig még megmaradnak.Annyira hihetetlen ez az egész,kérlek ha valakinek volt ilyen tapasztalatta írjon mert 2 nap múlva végeznék el a "tisztitást".2008. aug. 15. 01:15
11/13 anonim válasza:
A 4. vagyok megint. Ha hátrahajló a méhed, akkor még nehezebb észrevenni. (nekem az van és sokáig kereste a dokim a babát, mire megtalálta)
12/13 anonim válasza:
Szia! Ez butaság, nekem eü okokból volt ab-om és rögtön utánna el is múltak a kinzó tünetek...
Szerintem még várj egy hetet, lehet még nem elég idős a terhesség!
13/13 anonim válasza:
utolsó vagyok
mi történt végül veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!