Lehetséges hogy 7 hetes terhességnél a doki nem látja az embriót és szívhangot sem talál?
Szia, sajnálom, velem is ez történt június végén. Én sem hittem el, nagyon vártuk a babát és igazából a mai napig nem tudtam feldolgozni. Én 8 hetes voltam, akkor már mindenképpen lennie kellett volna szívhangnak, de nem volt. Pont 9 hetes voltam, amikor megcsinálták a műszeres befejezést.
Anno nekem is azt tanácsolták, hogy nézessem meg magam másik dokival. Meg is történt, de sajna uazt mondta, mint az előző.
Nekem csak a melleim fájtak iszonyatosan, ez meg is maradt még 1,5 hétig a műtét után.
Ha tényleg meg kell szakítani a terhességet, gondolj arra, hogy ha megmarad a baba, nagy valószínűséggel nem lenne egészséges. Ilyenkor úgymond a természet elvégzi a dolgát. Könnyebb nem lesz ettől, de talán lesz vmi, amibe kapaszkodhatsz és a remény, hogy a következő rendben lesz!
Ha nagyon lelkis vagy, ajánlok egy oldalt, ahol hasonló sorsú kismamikkal beszélhetsz, nekem sokat segítettek:
www.angyalokszulei.hu
Kitartás!
Gyorsan másik orvos és TELE HÓLYAGgal az ultrahangra!!!
Pont így járt 1 hónapja az ismerősöm, de mégis volt baba. Ilyenkor még nagyon fontos, hogy a hugyhólyag tele legyen, mikor ultrahangoznak. Ne kérdezd miért, nem tudom, de az ilyen pici terhesség jobban látszik. Végül neki is megtalálták a babát!!! Ja, és ha másik orvos sem látja, ragaszkodj a hüvelyi ultrahanghoz! Drukkolok Neked!
mi van, ha tényleg él, és mégis elvégzik a műtétet?
Mindenképp nézesd meg mással egy kicsit később!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!