Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy 7 hetes...

Lehetséges hogy 7 hetes terhességnél a doki nem látja az embriót és szívhangot sem talál?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap voltam dokinál és mondta hogy véget kell vetni a terhességnek mert szerinte üres a petezsák.Nem volt semmi vetélélsre utaló panaszom,vérzés görcs stb.Sőt még most is nagyon fájnak a melleim és folyton hányingerem van.A doki erre azt válaszolta hogy a tünetek egy ideig még megmaradnak.Annyira hihetetlen ez az egész,kérlek ha valakinek volt ilyen tapasztalatta írjon mert 2 nap múlva végeznék el a "tisztitást".
2008. aug. 15. 01:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy olyan helyen van hogy nem veszi észre ?
2008. aug. 15. 01:29
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Szia. Sajnos én is jártam így. Nekem sem volt sem görcs, sem vérzés, semmi tünet. Viszont a hányinger és a mellfeszülés még legalább egy hétig megmaradt műtét után. Ha nem bízol a dokiban, menj el egy másikhoz, hogy ő is megnézzen. De sajnos van ilyen.
2008. aug. 15. 05:35
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Szia, sajnálom, velem is ez történt június végén. Én sem hittem el, nagyon vártuk a babát és igazából a mai napig nem tudtam feldolgozni. Én 8 hetes voltam, akkor már mindenképpen lennie kellett volna szívhangnak, de nem volt. Pont 9 hetes voltam, amikor megcsinálták a műszeres befejezést.

Anno nekem is azt tanácsolták, hogy nézessem meg magam másik dokival. Meg is történt, de sajna uazt mondta, mint az előző.

Nekem csak a melleim fájtak iszonyatosan, ez meg is maradt még 1,5 hétig a műtét után.

Ha tényleg meg kell szakítani a terhességet, gondolj arra, hogy ha megmarad a baba, nagy valószínűséggel nem lenne egészséges. Ilyenkor úgymond a természet elvégzi a dolgát. Könnyebb nem lesz ettől, de talán lesz vmi, amibe kapaszkodhatsz és a remény, hogy a következő rendben lesz!

Ha nagyon lelkis vagy, ajánlok egy oldalt, ahol hasonló sorsú kismamikkal beszélhetsz, nekem sokat segítettek:

www.angyalokszulei.hu

Kitartás!

2008. aug. 15. 05:54
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos létezik ilyen. Nekem sem volt tünetem. 10 hetesen ment el... :( A kh-ban majd többször menned kell UH-ra, h megbizonyosodjanak arról, h valóban elhalt. Ne aggódj, élő embriót nem vesznek ki! És most tudom, h nehéz és fáj, de ne keseredj el! Nem szabad feladni! Én kétszer jártam így, de most babás vagyok újra (Utrogestan segített). Nagyon sajnálom, és kitartás! :(
2008. aug. 15. 06:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.
2008. aug. 15. 06:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Gyorsan másik orvos és TELE HÓLYAGgal az ultrahangra!!!

Pont így járt 1 hónapja az ismerősöm, de mégis volt baba. Ilyenkor még nagyon fontos, hogy a hugyhólyag tele legyen, mikor ultrahangoznak. Ne kérdezd miért, nem tudom, de az ilyen pici terhesség jobban látszik. Végül neki is megtalálták a babát!!! Ja, és ha másik orvos sem látja, ragaszkodj a hüvelyi ultrahanghoz! Drukkolok Neked!

2008. aug. 15. 07:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hallottam már olyat, hogy az egyik orvos nem talált babát, a másik meg igen! Tehát mindenképp más is nézzen meg, talán jobb, ha másik ultrahanggal. Szorítok Neked!
2008. aug. 15. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
NEKEM még a petezsákot se találta, nem hogy a többit,/én is 7 hetes voltam/ ztán megnézte hüvelyi ultrahangal, és akkor meglett a kis gazfickó:) áprilisban pedig megszületett egy gyönyörű egészséges kisfiu,4050grammal, a nem létező petezsákból. sok sikert, remélem happyend lesz a vége.de én biztos elmennék másik orvoshoz,vagy 4d-s hüvelyi ultrahangra, és a kaparás előtt várnék még egy hetet, mert lehet h nem annyi idős vagy mint gondoljátok. én adnék neki egy hetet, és megnézetném akkor ujjra.
2008. aug. 15. 08:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elment a baba, a ünetek még lehetnek attól, de ha pár százalék esélye is van a dolognak, én mindenképp megnézetném még egy dokival mondjuk pár nap múlva,- hátha akkor jobban látszik-, mielőtt végrehajtják a dolgot.
2008. aug. 15. 09:25
 10/13 anonim ***** válasza:

mi van, ha tényleg él, és mégis elvégzik a műtétet?

Mindenképp nézesd meg mással egy kicsit később!!

2008. aug. 15. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!