6 heten elég sok mindenkinél nincs még szívhang...nálam se volt, 8 hetesen igen...de nem küldtek műtétre, ki ez a lúzer aki elküldi kismamát???na jó doki lehet nem mondom...
2009. jan. 5. 21:44
2/16 anonim válasza:
Ez a helyzet veled? Drukkolok, hogy lássanak szívhangot! Szerintem pici esélyed van. Mikor mennél műtétre?
2009. jan. 5. 21:44
3/16 anonim válasza:
21:44 es vagyok és egyetértek az előttem szólóval. Micsoda nemnormális, hogy műtétre küld... :O
2009. jan. 5. 21:45
4/16 anonim válasza:
első vagyok, sztem meg igen is sok az esély rá...ha csak szív nem dobogott még de van petezsákban embrió
2009. jan. 5. 21:45
5/16 anonim válasza:
Megint én vagyok... a pici esély nem lebeszélő akart lenni, hanem bíztatás...most olvastam és elég rosszul hangzott, ahogy írtam!... Szerintem még nyugodtan bízz...
2009. jan. 5. 21:47
6/16 anonim válasza:
és megint én....tudom hogy gondoltad, én ne hari::) csak saját tapasztalat h nekem 6 hetesen nem volt még...de én dokim nem mondott semmi műtétet azt mondta normális s később lesz
2009. jan. 5. 21:50
7/16 anonim válasza:
És megint én.. :) Én is így gondolom, sok olyan eset van, hogy 6. héten még nincs szívhang, de ahogy írtad, ha láttak petezsákot, akkor akár már holnap lehet! De azt a dokit jól fejbekólintanám!!!
Én sajnos rosszul jártam, mert mire lett volna szívhang, elhalt a baba, de szerintem a kérdező simán reménykedhet!
Kedves kérdező! Drukkolunk nagyon! És írd meg, mit mondott a doki!
2009. jan. 5. 21:54
8/16 anonim válasza:
és én...:)jól el írogatunk csak jó lenne írna nekünk kérdező is.írj légyszi h mi volt pontosan
2009. jan. 5. 21:58
9/16 anonim válasza:
Kb.7 hetesen van szívhang. És téged elküldtek "befejezni" a terhességet? Úristen! Nehogy még egyszer ahhoz a dokihoz menj!
2009. jan. 5. 21:59
10/16 anonim válasza:
Szia!
Én 6 hetesen enyhe vérzéssel kerültem kórházba. Ott azt mondta a doki az Uh után, hogy nincs szívhang, nem él a baba, és pár óra múlva meg is műtött. Ennek ellenére igen ragaszkodó kisfiam van, aki nem hagyta magát a hanyag és nemtörődöm orvosoknak, most vagyunk 36 hetesek és már nagyon várom, hogy lássam!
Szóval szerintem még nem jelent semmit, ha 6 hetesen nincs szívhang, főleg, ha más panaszod nem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!