38 hetes kismamik hogy vagytok?
Nekem sokat mozog picurka.Pedig sokan azt mondták hogy a vége felé már nincs helyük mozogni.Esze ágában sincs még kibújni.Mostanában elég álomkóros vagyok.Sokat ég a gyomrom és este nehezen alszom el,és sokat forgolódok,sűrűn pisilek ha éppen nem nyomódik a hólyagom:)
A debreceni klinikán fogok(elvileg febr.6-án) szülni és valószínű hogy túl fogom hordani pár nappal.
Nálunk is ugyanez a helyzet és már nagyon várjuk a nagy találkozást!
Zavar, hogy egy csomó mindent egyszerűen nem tudok megcsinálni, vagy hogy minden kis dologban úgy elfáradok mintha maratont futottam volna. Pedig a védőnőm szerint is nagyon fitt vagyok, milyen lehet az, ha valaki nem az... Alvással nekem is gondjaim vannak. Nem tudok nagyon enni sem.
Ez van, a lényeg, hogy nem kórházban kell töltenünk az utolsó heteket, tehát el lehetne képzelni rosszabbat is :)
Csak telne picit gyorsabban az idő... :)
Minden jót a szüléshez!
Az én babám is nagyon aktív még mindig,holott engem is azzal riogattak,hogy az utolsó hetekben már se helye,se kedve nem lesz mocorogni...Fogalmam sincs,mikor óhajt kibújni a Fiatalúr,de remélem,ezt a nem egészen két hetet kibírja még,mert még be kell szereznem ezt-azt...
Az álomkór rám is jellemző,de én nem tudom hova tenni a dolgot,mert október óta táppénzen vagyok,van időm pihenni,úgyhogy lehet,hogy emiatt lustultam el,nem tudom...
Könnyű szülést Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!