Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket elkísér a férjetek az...

Titeket elkísér a férjetek az orvoshoz?

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 18:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozott, és az esetek 90%-ában sikerült elintézni, jött velem. Ez a nődokinál kimondottan kapóra jött, mert rendszeresen lettem rosszul a dokitól (pedig kedves magánorvos volt, de elég rendes fóbiám van). A gyerekkel is jött velünk, ha nem dolgozott. Most már ő hordja orvoshoz a fiunkat, mert gyeden van.
2014. nov. 19. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Mikor az első gyerekkel voltam várandós, néhány hónapig nem volt munkája. Akkor jött velem minden vizsgálatra. Aztán elkezdett újra dolgozni, onnantól kezdve nem jött se vizsgálatra, se gyerekorvoshoz. Emiatt nem vett ki szabadságot. De mindhárom szülésnél bent volt, és utána két hétig otthon volt velünk.
2014. nov. 19. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Minden uh-ra, nst-re, vérvételre jött velem. Mindig estére kértem időpontot, igy tudott jönni. Ha vérvételre kellett menni, szabit vett ki.
2014. nov. 19. 22:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, elég kevésszer kísért el de csak azért, mert dolgozik és kell a pénz, meg a szabi is a karácsony körüli leállásra.

Ami fontos volt, én esetemben a genetikai tanacsadás oda elkísért de minden máshova vagy anyummal vagy egyedül mentem. Ez engem nem zavar, feleslegesnek találom hogy egy 20-30 perces vizsgálatért szabit vegyen ki. Mondjuk nálunk a terhesgondozóban is általában egyedül vannak a nők, de a genetikai tanácsadáson ami ugye fontos és komoly, oda szinte minden apuka elment.

2014. nov. 20. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!