Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismama vagyok és...

20 hetes kismama vagyok és alul húzódik a hasam menjek ezért orvoshoz?

Figyelt kérdés

Nem görcsöl csak feszül bizonyos mozdulatokra. Baba jól van mocorog rendesen. Már második napja van ez az érzés ahhoz tudnám hasonlítani mikor beszorul a levegő.

Nagyon tanácstalan vagyok...

2014. nov. 7. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy szedsz-e magnéziumot,ha nem akkor szedjél magnerotot 3x2 .Nekem is előfordul ilyen amit említesz ,de sztem ez természetes.Pihenj és ha mész dokihoz említs meg neki.
2014. nov. 7. 11:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Szedek igen már vettem be reggel duplán. Most akarok magnerotra váltani. Másfél hete voltam a dokimnál.
2014. nov. 7. 12:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a 20 hét végén járok, és ugyanezeket tapasztaltam az elmúlt napokban. Nem fádalmas, hanem inkább csak kellemetlennek éreztem, és kicsit meg is ijedtem, de olvastam, hogy ez normális, hiszen belül minden átalakul. Volt hogy keményedett is a pocim, de amióta naponta szedem a magnéziumot, azóta elmúlt :)
2014. nov. 7. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!